reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka na dzieckiem - o kolkach, pieluchach, pielęgnacji

reklama
Mój wciągacz palców już pewnie nie pamięta co to cycek :-p.
A czy te lateksowe smoczki są w wersji ortodontycznej (płaskie u nasady)? Bo mnie się takie kojarzą tylko z okrągłymi, nie wiem czemu...

dzag nie boj się okrągłych skoczków. Maks tylko takie akceptował a zgryz ma rowniusienki a ssał z 1,5 roku lekko. Za to od ssania kciuka córeczką koleżqnki ma metrową przerwę między jedynkami i górną szczękę wyciągniętą jak kon do tego brak paznokcia na ssamym palcu brry warto teraz kombinować.

Ostatnia edycja:
kakakarolina, no przeraziłaś mnie :szok:. Muszę podjąć walkę, tylko jak tu takiego brzdąca przekonać... Wyciągam mu kciuka z buzi a on uśmiech i wsadza z powrotem wsadza :dry:.

Dzag, może załóż rękawiczki... Trochę to drastyczne, bo nic nie złapie do ręki, ale może pomoże :/

Drobina ciamka sobie łapę, ale w czasie zabawy. Nie usypia się tak, więc jej nie bronię. Jak zacznie łapać zabawki, to będą one szły do paszczy, a nie ręka.

reklama
u mnie tak jak u Ewy, ciumka rękę/misia/pajaca jak obserwuje, albo "się bawi", jak zasypia to ma ręce do góry ułożone, więc na razie też nic z tym nie robię :tak:

Do góry