My używamy active baby i premium. Te sleep&paly to największy badziew jaki moga sprzedawać. Dostałam je od znajomych, zużyłam dwie i resztę paczki wywaliłam.babeczki, a pampersy ktore polecacie najbardziej - active baby, sleep&play czy premium?
reklama
Nasz robi tak spektakularnie te kupy, że zawsze wiem, kiedy jest zrobiona, więc mały nie siedzi w kupie. Zaraz jak zrobi mu wymieniam, więc mi nie przeszkadza.
Ostatnio tez kupiłam w Rossmanie te rossmanowe pieluszki, na próbę, mają takie po 2szt pakowane i muszę powiedzieć, że sa całkiem niezłe. Ja kupuje Pampersy za każdym razem w jakieś promocji, więc cenowo niewiele się różnią od Dada czy właśnie tych z Rossmana, To wolę Pampersy bo sa po prostu lepsze.
Ostatnio tez kupiłam w Rossmanie te rossmanowe pieluszki, na próbę, mają takie po 2szt pakowane i muszę powiedzieć, że sa całkiem niezłe. Ja kupuje Pampersy za każdym razem w jakieś promocji, więc cenowo niewiele się różnią od Dada czy właśnie tych z Rossmana, To wolę Pampersy bo sa po prostu lepsze.
weronkazzz
tulęTolę
JA też mam wrażenie, że w active baby ta kupa na wierzchu pieluchy zostaje. Ale na siusiu nam się sprawdza.
Weronka już pensja, ja czekam do 1-ego, a drugą zus mi od września płaci i nic. Tak poza tematem
domi dostaniesz piekne wyrownanie, zus to zus, moze zlodziejska instytucja ale jak ma zaplacic to zaplaci (no chyba ze chodzi o nasze emerytury)
LeRemi
Fanka BB :)
Domi moja Olivka od jakiegos czasu (ze 3-4 tyg temu sie zaczelo) robila brzydkie kupy,zielone,lejace i strasznie smierdzace. I jedna na dzien albo 2 dni. Wtedy byla na cycu tylko. Odkad w tym tyg zaczelam dawac mm ( na zmiane z cycem poki co) tak kupki wrocily do normy,zolte,z grudkami,nie wala smrodem po oczach i ze 2-3 na dzien. Te moje mleko bylo chyba nieteges i za malo dla niej. Teraz zupelnie inne dziecko
LeRemi
Asia tez mi to przyszlo do glowy,ale nie jadlam nic innego niz wczesniej,a przedtem tez jadlam rzeczy ktorych niby nie wolno,a nic sie nie dzialo. A te kupy jak sie zaczely tak to trwalo jakis czas. Nie wiem, juz nie analizuje, ciesze sie ze teraz jest dobrze i Mala najedzona i szczesliwa
Agnes92
Dziewczyny wiem ,że już o tym było ,ale nie mam za bardzo kiedy poszukać Co na ropiejące oczko u Maluszka? od wczoraj Mały mój ma taki problem , przemywam zawsze innym gazikiem wiec nie wiem od czego, może zatarł sobie czy coś...
Agnes, my z ropiejącym oczkiem byliśmy u okulisty. Przepsała Floxal w masci i kroplach. 2 tygodnie stosowania i było OK, teraz znowu ropieje. Wymaz pobrany, bakterii nie ma, kanalik drożny... więc nie mam pojęcia skąd to. Czytałam w necie, piszą, że to tak jak przyszło, może szybko przejść. Przemywać przegotowaną wodą pozostaje, bo swietlików i innych ziół sie nie stosuje u dzieci.
reklama
nie wiem co zrobić, Ninka ostatnią kupę miała tydzień temu, we wtorek, jest pogodna, spokojna, nie widać, żeby ją brzuszek bolał, pierdzi, najada się,wcześniej były kupu co 4-5 dni, nie wiem czy zdziałać z czopkiem czy jeszcze czekać
Podziel się: