reklama
Sempe, Anielka robi kupę raz dziennie w zasadzie prawie od początku Punkt o 10
A pielucha nie za duża, jeśli bokami wyłazi? Jak nam kupa wychodzi na plecy, to zmieniam pieluchę na numer większą. Ale siku nigdy nie przeszło.
A pielucha nie za duża, jeśli bokami wyłazi? Jak nam kupa wychodzi na plecy, to zmieniam pieluchę na numer większą. Ale siku nigdy nie przeszło.
mala.di
Fanka BB :)
sempe moja najpierw robila kupe z 10razy na dobe.... teraz ze 3 razy robi już od jakiegoś czasu.
po prostu jej sie odmieniło coś. watpie by to byla oznaką jakiegos problemu, wrecz przeciwnie...od kiedy robi kupke tylko 3 razy na dobe to jest jakas radosniejsza i brzusio jej nie męczy.
tak jak mowi k8libby brzdąc, przynajmniej ten na piersi nie wiem jak na mm, moze robic tyko raz w tygodniu kupe. choc gdyby zmiana byla u was az tak drastyczna to wtedy mogloby to byc niepokojące... a na pewno warte skontrolowania u lekarza, ale tak to mysle ze wszystko ok ciesz sie, zaoszczedzicie na pieluchac
a huggiesy duzo dziewczyn, w tym ja, krytykowało. są do niczego. mi przeciekaly non stop, szczegolnie kupy. srodek pieluszki byl czysty i wszystko wylatywalo bokami...(choc nie byla zasikana)
choć ja używałam dwójek. a 1 i 2 sa czyba jakies inne niz 3 i wieksze...
dziewczyny, a po skonczeniu 3 miesiaca podajecie samą witamine D, juz bez K, dzieciaczkom?
po prostu jej sie odmieniło coś. watpie by to byla oznaką jakiegos problemu, wrecz przeciwnie...od kiedy robi kupke tylko 3 razy na dobe to jest jakas radosniejsza i brzusio jej nie męczy.
tak jak mowi k8libby brzdąc, przynajmniej ten na piersi nie wiem jak na mm, moze robic tyko raz w tygodniu kupe. choc gdyby zmiana byla u was az tak drastyczna to wtedy mogloby to byc niepokojące... a na pewno warte skontrolowania u lekarza, ale tak to mysle ze wszystko ok ciesz sie, zaoszczedzicie na pieluchac
a huggiesy duzo dziewczyn, w tym ja, krytykowało. są do niczego. mi przeciekaly non stop, szczegolnie kupy. srodek pieluszki byl czysty i wszystko wylatywalo bokami...(choc nie byla zasikana)
choć ja używałam dwójek. a 1 i 2 sa czyba jakies inne niz 3 i wieksze...
dziewczyny, a po skonczeniu 3 miesiaca podajecie samą witamine D, juz bez K, dzieciaczkom?
Ostatnia edycja:
sempe, ewa słusznie prawi, że pielucha za duża...Ja myślałam, że Huggies takie do bani, bo nam przeciekały a to bokiem, a to "górą", ale okazało się, że zwyczajnie mają zaniżoną "numerację". Podczas gdy Pampersów musimy używać już 3, tak Huggiesy 2 (3-6 kg) sprawdzają się teraz wyśmienicie (Mańka waży 5400), podczas gdy miesiąc temu ciekły niemiłosiernie. Mam nadzieję, że tak samo będzie z Huggies 3, których dostaliśmy wielką pakę od mamy, a póki co przeciekają za każdym razem.
mala.di
Fanka BB :)
ja na niuni dwójek używałam huggiesów, za duże nie były a i tak przeciekały.
weronkazzz
tulęTolę
babeczki, a pampersy ktore polecacie najbardziej - active baby, sleep&play czy premium?
Premium care nie lubię, bo mają siatkę, która się klei do pupy.
Sleep&play są tańsze, ale bez gumek. Póki dziecko leży - ok, ale jak się zacznie ruszać, to się nie sprawdzają (przynajmniej u nas).
Czyli wniosek taki, że active baby najlepsze
Sleep&play są tańsze, ale bez gumek. Póki dziecko leży - ok, ale jak się zacznie ruszać, to się nie sprawdzają (przynajmniej u nas).
Czyli wniosek taki, że active baby najlepsze
To ja mam pytanie trochę z innej beczki, ale blisko tematu;-)gdyż o kolor kupy chodzi. JAkie kupy robią Wasze dzieci karmione mm, bo u nas taka zielonkawo - brązowa i zastanawiam się czy o.k. Po prostu nie ma matka innych zmartwień, to kolor kupy znalazła
reklama
weronkazzz
tulęTolę
domi my na mieszanym jestesmy karmieniu i tez kupa zielonkawa. to podobno od zelaza ktore sie w modyfikowanym znajduje...
co do pieluch to wlasnie mamy w domu wszystkie trzy rodzaje (pensja przyszla ) to przetestujemy na wlasnej (w sensie tolinkowej) pupie
co do pieluch to wlasnie mamy w domu wszystkie trzy rodzaje (pensja przyszla ) to przetestujemy na wlasnej (w sensie tolinkowej) pupie
Podziel się: