reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opadanie powieki

reklama
hej SmileOfAngel po pierwsze mam syna ,po drugie nie dostałam dziś żadnego maila od Ciebie, po trzecie wysyłałam Tobie foty z trzy miesiące temu...

czy wasze dzieci podnosza glowe jak patrza?
bo moja ma bardzo sile miesnie karku wlansie dlatego ze ulatwia sobie widzenie i podnosi a raczej zadziera glowe w gore
nie mam ani jednego zdjecia jak ona patrzy nie podnoszac glowy
tak sobie to uswiadomilam patrzac na wasze maluchy

moj czasem podnosi głowę, a czasem wzrok - wtedy jedno oczko chowa mu się zupełnie za opadniętą powieczką:(

oj mojemu też się tak chowało i nadal tak jest szczególnie jak ja stoję i on patrzy na mnie do góry,wtedy mi go tak jakoś szkoda:-(,choć teraz jest to mniej widoczne
Krupka jak patrzę na Twojego syncia to wydaje mi się ,że zabieg całkiem zniweluje wadę to samo w przypadku Milenki:-)

reklama
Do góry