reklama
SmileOfAngel
Zaciekawiona BB
Anna, Twoj synek jest juz duzy, na NFZ czeka sie max 1,5 roku, dlaczego wiec nie zdecydowaliscie sie na fundusz? Z tego co mi mowiono to jak ja sie zapisalam juz teraz to nawet za pol roku tak zakreca ze byc moze na fundusz zrobia
ja byłam zapisana od stycznia 2010 roku do Polanicy (moj mały miał wtedy pół roczku),i powiedzieli mi ,ze trzeba czekać około 1,5 roku,ale zaczęło sie cos wydłużać,ostatecznie po pewnej wizycie u okulisty,zaczęłam pisać do nich pisma o przyspieszenie to wyznaczyli mi datę na 7 września,ale tam nie można być z dzieckiem na noc ,i pobyt przy takim zabiegu trwa min.dwa tygodnie,więc zdecydowałm się na Kobylniki,ale tam mi dr powiedział,że na kasę to nie tak prędko,bo On ma limity a mi zależalo na czasie
SmileOfAngel
Zaciekawiona BB
Anna ja o tym ze nie mozna na noc zostac wiedzialam juz po rozmowie telefonicznej wiec nawet tam nie jechalam.. takie rozwiazanie nie wchodzilo w gre
SmileOfAngel
Zaciekawiona BB
dokladnie krupka, a o tym glupim jasiu co pisalas, to (moze glupie pytanie, napewno glupie) ale kto dostaje glupiego jasia? bo ja osnosze wrazenie ze i mnie by sie przydal taki jasiu na czas operacji- chyba bede wyrywac sobie wlosy ze stresu..
krupka
Entuzjast(k)a
Sobotni zabieg stoi pod dużym znakiem zapytania. Jak wiecie, przed tem musiałam zrobic badania. No i wyszło, ze ma w moczu bilirubinę( To moze miec związek z wątrobą( Lekarz go obejrzał, ale nic nie wskazuje na to, aby był chory - nic nie boli, bawi sie normalnie, je i pije też. Jutro dodatkowe badania i decyzja co dalej. Moze nie osiwieję do tego czasu( Oczywiście zabieg mozemy przełożyć, ale te wyniki mocno mnie zmartwiły
reklama