reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opadanie powieki

Ja w kwietniu płaciłam 3 tyś,a w rejestracji nie chcieli mi powiedzieć ile,ponieważ Stepniewski ustala z każdym osobno kwotę-będę tam we wtorek-to nieźle mnie skroił:-(

reklama
ja byłam zapisana od stycznia 2010 roku do Polanicy (moj mały miał wtedy pół roczku),i powiedzieli mi ,ze trzeba czekać około 1,5 roku,ale zaczęło sie cos wydłużać,ostatecznie po pewnej wizycie u okulisty,zaczęłam pisać do nich pisma o przyspieszenie to wyznaczyli mi datę na 7 września,ale tam nie można być z dzieckiem na noc ,i pobyt przy takim zabiegu trwa min.dwa tygodnie:szok:,więc zdecydowałm się na Kobylniki,ale tam mi dr powiedział,że na kasę to nie tak prędko,bo On ma limity a mi zależalo na czasie

no też bym malucha nie zostawiła; Mi ciezko go zostawić na ten moment do zasnięcia, a co dopiero noc po operacji!!

dokladnie krupka, a o tym glupim jasiu co pisalas, to (moze glupie pytanie, napewno glupie) ale kto dostaje glupiego jasia?:D bo ja osnosze wrazenie ze i mnie by sie przydal taki jasiu na czas operacji- chyba bede wyrywac sobie wlosy ze stresu..

dziecko oczywiscie - wtedy polswiasdome idzie na sale operacyjna, gdzie jest usypiane

dasz rade! wazne jest zaufanie do lekarza - wtedy jest duzo łatwiej:)

Sobotni zabieg stoi pod dużym znakiem zapytania. Jak wiecie, przed tem musiałam zrobic badania. No i wyszło, ze ma w moczu bilirubinę:(( To moze miec związek z wątrobą:(( Lekarz go obejrzał, ale nic nie wskazuje na to, aby był chory - nic nie boli, bawi sie normalnie, je i pije też. Jutro dodatkowe badania i decyzja co dalej. Moze nie osiwieję do tego czasu:(( Oczywiście zabieg mozemy przełożyć, ale te wyniki mocno mnie zmartwiły:(

reklama
Do góry