reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opadanie powieki

reklama
no i nie mam dobrych wiescie niestety! jelsi w czwartek sie potwierdzi to nie jest u nas najlepiej !

Efekt naszych powiek moze byc efektem urazu okoloporodowego i jeszcze ta torbiel i wogole - wyc mi sie chce caly dzien ! w pracy nic nie zrobilam a na czwartek czekam jak na zbawienie tylko czego ja oczekuje to nie wiem ....

Bodzena mam nadzieję, że wszystko OK, trzymaj się.

Uleńka_79 u mojej córki od początku było widać, że coś jest nie tak z okiem, ja tak jak Lusija już w szpitalu zauważyłam to. Jakoś nie potrafię powiedzieć, czy z wiekiem ta powieka bardziej opadła, myślę że się poprostu do tego przyzwyczaiłam. Tak jak już wcześniej pisałam Łucja ma założony taki szew w tej powiece i zaraz po tym zabiegu było widac różnice (tzn powieka była bardziej poniesiona), ale od jakiegos czasu wydaje mi się że wszystko wróciło do stanu z przed zabiegu. Poza ty moja córka ma taki głupi nawyk mrużenia tego oka.
W poniedziałek jedziemy do okulisty zobaczymy co nam tym razem powiedzą.

bylam dzis z mala u takiego innego lekarza i ...
potwierdzil to co ten CZWARTKOWY tylko na razie ten czwartkowy przez telefon !!!

To wina porodu, pozatym mamy ucisk w czaszce ktory blokuje jej powieki ale powiedzial ze powolo powoli da sie to cofnac a torbiel postara si eby wyschnał

Jej jeszcze tylko czwartek i ... uspokoje sie choc nie wiem czy napewno

Lusija maria-78 ja tez zauwazlam w spzitalu ale dopiero po zdjeciach bo mala non stop spala bo brala antybiotyk !!! byla non stop od kroplowkami ehhh .... sama nie wiem co mam myslec o tym wszytskim ale ... MUSI BYC DOBRZE

U mnie szybko (2 godzinki) bez problemów. Myślę że u nas to nie jest uraz okołoporodowy ponieważ poród był naprawdę spokojny. Taki urok naszego synka !

WITAJCIE ja miałam cesarke bo miałam właśnie problem ,główka żle się wstawiła podobno niewiem może jest to możliwe i robili szybko cięcie ;jak minęły gdzieś 2 lata i byłam u ginekologa to pytał czy dziecko dobrze się rozwija ;czy jest zdrowe \\ech ci lekarze\\ na szczęście poza tą powieka wszystko jest dobrze ;ja zauważyłam od razu ale miałam nadzieje że to z czasem przejdzie; wcześniej dziewczyny pisały że przyczyną opadania powieki może być żółtaczka u nas żółtaczke przechodziliśmy BODZWNA jak było u Ciebie z porodem

reklama
olicja nie ma uroku nie ma czegos takiego uwierz mi, mi wmawiali ze tak ma byc i ***** prawda nie ma byc tak

u mnie porod za szybki 2 godziny od wejscia do spzitala z formalnosciami lacznie, jak rodzilam polozna powiedziala ze nie lubi takich porodow !!! a pozniej lekar zze moglo sie skonczyc gorzej ! myslalam ze chodzi o tate bo pewnie wiecie badz nie- moj tato zmarl na raka 2 M wczesniej byalm rozgoryczona ze bog dal zycie i zabiera mi

teraz po 1 roku od ciaglego walczenia by sie dowiedziec wszystko uklada sie jedna calosci jak PUZZLE

na arzie u nas musze wyleczyc TORBIEL pozniej ten ucisk BOZE by sie udalo

Do góry