reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Opadanie powieki

reklama
Mojej córeczce powieka zasłania ponad pół źrenicy, mimo iz bardzo duzo czasu jej podklejam i zaklejałam zdrowe oko to tak od 7 miesiąca życia gdy patrzyła do góry to to "chore" oczko unosiło się szybciej i wyżej, tak że całe chowało sie za powiekę a w szparze powiekowej było widac tylko białko- takie uciekanie oka. Myślę ze to to zadecydowało, bo jak bylismy pól roku temu na kontroli to jeszcze nie byłpo takiego uciekania oka. Teraz wizyta kontrolna trwała minutę, praktycznie w drzwiach pani prof na nas spojrzała, powiedziała że źrenica zasłonięta i nie ma na co czekac bo się wada pogłębi, jak najszybciej operować, a że oko pięknie pracuje do góry to może będzie dobrze. Odesłała nas do chirurga, (który stał na korytarzu) i już byliśmy zapisani na 5 lipca. Oni tam maja ogromny przerób pacjentów, we wtorki gdy p\rzyjmuje prof Pecold to siedzą tłumy. Troche czułam się " niedopieszczona" że tak szybko i nawet nie zdażyłam zebrać myśli by zapytać co i jak a juz prof pobiegła na salę opeeacyjną. Wierzę jednak ze to specjaliści i na pierwszy rzut oka widza co i jak.

wizyty nas kosztowały po 50 zł -zarówno Stepniewski jak i Pecold ale nie było rozszerzania źrenic ani badań tylko spojrzała, powiedziała co robic i odesłałą do Steoniewskiego a on wpisał w kalendarz, powiedziała jaka operacja i skasował tez 50zł. Operacja prywatnie kosztuje tam 3000zł ale jak masz czas czekac to moze byc za darmo na NFZ. Trzeba się tylko zapisać w kolejkę jak najszybciej. pozdrawiam

podajcie kontakt do Kobylnik bo my mamy zamiar pojechac a długo sie czeka na wizyte dzwoniłam pod 61-84-82-444 i zajete BODZENA odezwij sie

My mamy termin na 13 września w Kobylnikach u dr. Stępniewskiego.
Milena będzie miała skończone 4 lata.
Trochę się obawiam. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i że zabieg się uda (i nie trzeba będzie robić poprawek).

reklama
Do góry