mamBartuli czuje sie w miare dobrze tylko juz strasznie jest mi ciężko jestem rozdrażniona opuchnięta i nic mi się nie chce. Na dodatek juz mnie ta końcówka ciąży męczy strasznie. ciekawe czy ja zdania nie zmienię odnosnie dziecka drugiego ale wiadomo że zawsze cos człowiekowi wyskoczy i może pokrzyżowac plany..
reklama
cześć dziewczynki :-)
Ela jak patrze na twój suwaczek to mnie ciarki przechodzą zaraz będziesz mamą!!!
mamobartuli kurcze, może faktycznie :-) ja to już nie bardzo pamiętam co się dzialo na e-mamie.. pamiętam że wątek olkuski chcieliśmy rozruszać ale się nie udało :-(
Ela jak patrze na twój suwaczek to mnie ciarki przechodzą zaraz będziesz mamą!!!
mamobartuli kurcze, może faktycznie :-) ja to już nie bardzo pamiętam co się dzialo na e-mamie.. pamiętam że wątek olkuski chcieliśmy rozruszać ale się nie udało :-(
mamBartuli
Fanka BB :)
eldcia bo to jest właśnie takie pokręcone. Ja jakoś pare miesięcy po urodzeniu Bartka żałowałam, że już po i że może by drugie, bo przy Bartku to stres, się nie wiedziało a teraz inaczej. No ale jakoś minęło i potem się odkładało. A teraz np Ci zazdroszczę, że Ty już na końcówce i, że czekasz na maleństwo w ogóle z coraz większym rozrzewnieniem patrzę na maluchy, więc... może to mnie zmobilizuje do pracy.
tak, tak mika, ja tam chyba mam ostatni post. Jakoś odezwałam się i tylko Ty mi odpowiedziałaś. Taka niegrzeczna byłaś, że Cię zbanowali patrz, ale dałam plamę!!!! Zdrówka dla córeczki z okazji urodzin !!!!! Przepraszam, że spóźnione, ale ja ślepa jestem normalnie czasami ))
tak, tak mika, ja tam chyba mam ostatni post. Jakoś odezwałam się i tylko Ty mi odpowiedziałaś. Taka niegrzeczna byłaś, że Cię zbanowali patrz, ale dałam plamę!!!! Zdrówka dla córeczki z okazji urodzin !!!!! Przepraszam, że spóźnione, ale ja ślepa jestem normalnie czasami ))
koniczynka_00
eldcia to już lada dzień :-)
Co do tych dzieci rok po roku to siostra męża tak ma. Między dziewczynami jest dokładnie rok, bo obie z września, jeśli nie ma kto pomóc to różnie bywa. Teraz dziewczyny zaczęły szkołe więc jest lepiej, bo juz mogą się sobą zając ale początki miała okropne i gdyby jej mama nie pomogła to byłoby marnie, zwłaszcza, że strasznie kiepsko ciążę przechodziła. Obie malizny były strasznie marudne i chorowite. Chorowite są nadal ale większe więc łatwiej.
Nam też przez myśl przeszło jedno po drugim ale jak narazie zostaniemy przy tym jednym, poczekamy aż będzie większe i może warunki będą lepsze, bo chciałabym zapewnić jak najopdpowiedniejsze a teraz już jest dość ciasno. Z tym, że zawsze marzyła mi się parka
Co do tych dzieci rok po roku to siostra męża tak ma. Między dziewczynami jest dokładnie rok, bo obie z września, jeśli nie ma kto pomóc to różnie bywa. Teraz dziewczyny zaczęły szkołe więc jest lepiej, bo juz mogą się sobą zając ale początki miała okropne i gdyby jej mama nie pomogła to byłoby marnie, zwłaszcza, że strasznie kiepsko ciążę przechodziła. Obie malizny były strasznie marudne i chorowite. Chorowite są nadal ale większe więc łatwiej.
Nam też przez myśl przeszło jedno po drugim ale jak narazie zostaniemy przy tym jednym, poczekamy aż będzie większe i może warunki będą lepsze, bo chciałabym zapewnić jak najopdpowiedniejsze a teraz już jest dość ciasno. Z tym, że zawsze marzyła mi się parka
mamBartuli
wiecie co mnie zaskoczył artykuł w jednej gazecie, chyba "mam dziecko", że najlepsza różnica wieku pomiędzy dziećmi to 3-5 lat :-| byłam w szoku, bo myślałam, że to za dużo. Ale może jednak coś w tym jest. Ja to się chyba najbardziej obawiam małego dziecka w domu w połączeniu z przedszkolakiem znoszącym z przedszkola wszystkie choroby świata. mika u Was są 3 lata - dobra różnica wieku??
ok to ja lecę jutro z rana na badania do Katowic ze skierowaniem od dermatologa grrrr Katowice - centrum - przed południem - średnio mnie cieszy ta perspektywa :/ ale cóż - mus to mus
spokojnej nocy !!!!!!
ok to ja lecę jutro z rana na badania do Katowic ze skierowaniem od dermatologa grrrr Katowice - centrum - przed południem - średnio mnie cieszy ta perspektywa :/ ale cóż - mus to mus
spokojnej nocy !!!!!!
Ostatnia edycja:
między moimi jest równe 3lata różnicy i jest to na prawdę super rożnica wiekowa
Dominika już dużo rozumie,bardzo dużo pomaga, a jednocześnie jest w takim wieku że też rozumie jak mówię 'Dominisiu pobaw się sama bo musze się zająć Wojtusiem"
a teraz to już się razem fajnie bawią
Dominika już dużo rozumie,bardzo dużo pomaga, a jednocześnie jest w takim wieku że też rozumie jak mówię 'Dominisiu pobaw się sama bo musze się zająć Wojtusiem"
a teraz to już się razem fajnie bawią
mamBartuli
hej kobiety, ja już po badaniach i przebrnięciu Katowic, o dziwo w samym centrum spokój, a najgorzej z samym dojazdem do.... no ale ok. mika a córcia chodzi do przedszkola?? bo właśnie ta opcja mnie najbardziej martwi - choróbska .... Fajna różnica wieku, u mnie już za późno minimalnie może być 4 lata jak coś
co tam dziewczyny ?? eldcia może się rozpakowała jak coś to ja poproszę o informacje
galazka jak podbrzusze ?? pobolewa dalej czy minęło??
koniczynka biegasz za zakupami ??
co tam dziewczyny ?? eldcia może się rozpakowała jak coś to ja poproszę o informacje
galazka jak podbrzusze ?? pobolewa dalej czy minęło??
koniczynka biegasz za zakupami ??
Ostatnia edycja:
reklama
mamBartuli ślicznego masz tego syneczka az sama ciekawa jestem jak mój Bartus wygląda jeszcze się nie rozpakowałam choć myślalam że w nocy pojadę do szpitala bo mały się strasznie wiercił, miałam skurcze latałam co 5 minut do łazienki i bolała mnie brzuch i tak praktycznie przez całą noc ale jak widać przeszło więc czekam ale jak na szpilkach. Mówisz że 3-5 lat najlepsza różnica możliwe że tak jest ale tak jak juz pisałaś te choroby przedszkolne to mnie przeraża. Oj to szybka się uwinęłaś z tymi Katowicami Ja nie mam problemu żeby tam jeździć bo moja siostra mieszkała tam przez 10 lat więcmiaso w miarę dobrze znam teraz się do Siemianowic przeprowadziła. Mam nadzieję że wszystko w porządku ze zdrówkiem