reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

reklama
Jaka ty szczuplutka jesteś:-) Zazdroszcze;-)
Dzieci też masz śliczne:-)
A my mieszkamy w domu ale niestety z teściową (teścia nie mam).
A Julcia nosi okulary bo ma sporą wadę wzroku...okulary nosi 5+ na oba oczy.

ale się dziś zasiedziałam na BB :-D
tzn siedzieć to nawet nie siedzę,tylko dochodzę do włączonego kompa ;-)

no ale mimo to, zasiedziałam się :-D

a tu zaraz obiad trzeba gotować! tylko co
a015.gif

na drugie danie mam kotlety jajeczne z wczoraj, więc zrobie tylko do tego sałatkę i ziemniaki.. a na zupe?
a015.gif
hmmm, nie bardzo mam z czego ją zrobić bo mięsa nie kupiłam
a015.gif

Jaka ty szczuplutka jesteś:-) Zazdroszcze;-)
Dzieci też masz śliczne:-)
A my mieszkamy w domu ale niestety z teściową (teścia nie mam).
A Julcia nosi okulary bo ma sporą wadę wzroku...okulary nosi 5+ na oba oczy.
wielkie dzięki za tą szczupłość, tylko ja jej nienawidzę!
e010.gif

a mała ma taką wade od urodzenia? troszke szkoda, bo biedna bez okularow to chyba nie widzi :-( a jest szansa że się to podleczy skoro już chodzi w okularkach?

hehe :-D
ja też tak z doskoku, bo jestem w trakcie robienia obiadu i czasami jeszcze zabawiania Julci;-)
a na obiad robie dzisiaj Leczo z ryżem

ale dawno nie jadlam LECZO! :szok: tak samo łazanek :tak: i w piątek mam zamiar je zrobić :-D

no i tak.. na obiad w piątek to wiem co zrobić, ale co dziś to już nie
c070.gif

Nie jest aż tak źle...jak by ja ktoś zobaczył pierwszy raz w życiu bez okularów to by nie pomyślał, że wogóle nosi...czasami jak strzeli focha;-) to zdejmie okulary i nie chce założyć , więc widzi.
A wadę miała pierwszy raz stwierdzoną jak miała 4 miesiące (a badanie miała robione, bo musieliśmy ją przebadać u każdego specjalisty, ze względu na chorobe jaką przeszła po urodzeniu - zapalenie opon mózgowych). Gdy miała 9 miesięcy dobieraliśmy jej już okulary, wada jeszcze bardziej się pogłębiła:-( Okulistka mówi, że plusy mogą się cofnąć nawet całkowicie. Narazie wada nie drgnęła.

ale to i tak dobrze że wykryli ją na tyle wcześnie że możecie to leczyć :tak:

----
ja już wstawiłam ziemniaki i sie gotują :tak:
zupy nie będzie :-D tyle wymyśliłam :-D

reklama
Do góry