reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

jsorbek ja jestem zarejestrowanana na 19-ą, więc się nie spotkamy pewnie. Nie sądzę żeby było aż takie opóźnienie:-D

jsorbek daj znać co Ci powie Tylnicki:tak:

Jakby co to bedę w różowej bluzce takiej dłuższej i jeansach a na imię mam Asia to mnie zagadaj jakbym jeszcze była :) Jestem wysoka dośc ok 178-179 cm i mam czarne włosy :) czarna kurtka i torebka hahah cóż za opis ale poznasz mnie może :)
A ty jak masz na imię ??

Wiolcia - trzymamy kciuki żeby wszystko posżło sprawnie i bezproblemów

Mika - jak będziesz dalej zainteresowana to mi się ugadamy koło czerwca :)

Witaj gałązka - my bylismy kilka razy, a czemu pytasz ??

Moja córka ma szlaban na atrakcje od wczoraj bo bylismy u denstysty - nie dąła sobie zaleczyć ok bała sie odpuściłam ale chciała jej Pani zalapisować czyli posmarować watką pokryta srebrem to powstrzymuje psucie sie ząbka - to juz sie wnerwiłam bo obiecywała ze da sobie zaleczyć a nie dała nawet posmarowac - ehh i co jaj mam z nia zrobić - nie chce żeby się jej zepsuł całkiem bo wyrwania to juz sobie wcale nie wyobrażam

Ostatnia edycja:
reklama
czekoladka a ytasz się co wizyte czy to na pewno synuś ?? Bo ja sie zastanawiam czy dzis znowu zapytać - historia co Wiola opowiadała troche mnie do tego "zmusza" ;-):-D

dziewczyny, a macie profile na NK? może się wymienimy nimi żeby się znać? ;-) albo wrzucimy tu na chwile swojqe fotki, a potem najwyżej pokasujemy??
wtedy wy będziecie wiedziały jak wyglądacie i w szpitalu się poznacie :-D

wiola trzymam mocno kciuki!!! niech twój mąż albo ktoś tu pisze co u ciebie!

A jeszcze mam pytanko do tych co już mają starsze dzieci...bywacie w Kuleczkowie?
tak, ja czasami chodze z dziećmi :tak: chodze też do sali zabaw, która jest niedaleko kuleczkowa ;-)

galazka dzięki wielkie za tego fryzjera :-D pójde tam i zobaczymy jakie ja odniose wrażenie po wizycie :-D

Mika - jak będziesz dalej zainteresowana to mi się ugadamy koło czerwca :)
super :-D

jsorbek aleś ty wysoka fiu fiu :-D ja mam 167cm i czuje się wielka :szok: a przy tobie to kruszynka będe ;-) a lubisz swój wzrost?? ja zawsze marzyłam o tym żeby być niziutka, drobniutka, bo takie dziewczyny mają takie fajne figury i są takie 'kochane', no jakoś no słodko wyglądają :-p:-p dlatego ukróciłabym sobie nogi haha

a ja dziś pojechałam z dziećmi i mężem do Bukowna o 8;30 rano :cool2:
przy ZGHa byliśmy :-p
bo zaprosili mojego R. na rozmowę o prace w Kancelarii Radcy Prawnego. Matko, jak ja bym chciała żeby go tam przyjęli do pracy, bo byłby sporo wcześniej w domu... bo już o jakiejś 16;30. A tak to, to on wraca ok godz 19 do domu :-(

i smutno mi i źle tak samej całe dnie :-(

galazka a jeszcze jedno, do tego fryzjera trzeba się umawiać?? czy można iść tak po prostu 'z ulicy' kiedy mi się spodoba?

mika85 zawsze lepiej sie umówić przynajmniej będziesz miała pewność,że nie będziesz długo czekać...bo jak oni jedną osobę obcinają ponad godzinę to miałabyś trochę czekania gdyby akurat ktoś był

reklama
ok dzięki za odp. :-) choć ceny widze że mają porównywalne do LOREALa ;-)
a doradzą mi fryzure do twarzy?? i kolor? bo dobrze zrozumiałam, że tobie doradzili tak? dzisiaj się przejde do nich zapisać na sobote :-D

Do góry