reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

reklama
Ja też nie narzekam na gotowanie bo to uwielbiam ale zajmuje mi to sporo czas szczególnie teraz w ciąży kiedy juz sprawnośc i siły nie te...

Hej dziewczyny..wpadlam na chwilke tylko...zazdroszcze Wam strasznie bo ja nie lubie gotowac....jest to dla mnie straszne zajecie tymbardziej ze mam dwoch mezczyzn do wykarmienia...nigdy nie narzekam na to,robie to bo jesc trzeba ale nie powiedzialabym ze to moje ulubione zajecie....

anusiak (i inne dziewczyny) zajrzyjcie do prywatnych wiadomości i tam jest zaproszenie do grupy :tak: dołączcie! :-D

anusiak jak się czujesz?? jak samopoczucie? :-) matko, to już tak blisko :-D

Super że dołączyłyście do grupy - czekamy na reszte :)))

Mika
no to super :-) - to się dogadamy - bo narazie nie wiem do kiedy macierzyński będę miała;-)

Eldcia moja mała waży ok 1400 gram - klocuszek co nie

o tych ostatnich rewelacjach co nam wiola opowiadała - znowu pytałam Tylnickiego czy na pewno dziewczynka - ale znowu potwierdził to już chyba nie moze być pomyłki - ja myślę ze te biorą się stąd ze np na początku mamusie pytają jak jeszcze nie widać tak na 100 % a potem juz nie i stąd takie konsternacje - Tylnicki np nie mówi dopóki nie jest pewny - ale w poprzedniej ciąży Baran też mi dobrze powiedział a juz w 13 tc wiedziałam - teraz dopiero w 20 ;-) i potem 3 razy jeszcze pytałam - w tym raz innego lekarza :-D:-D:-D

:-)Cześć!
Czy ja też mogę się przyłączyć?
Śledzę forum ("szpital Olkusz" i "Olkusz i okolice") od jakiegoś czasu i fajnie piszecie...
Ja to taka prababcia dla Was jestem (eksponat muzealny), po 30-tce. Jestem z Olkusza, do szkoły chodziłam w Olkuszu.
Mam synka Mateuszka zgodnie z załączonym suwaczkiem (jak się wkleił -trochę się nakombinowałam żeby go wkleić). A teraz jestem w 4 m-cu ciąży.
Koniczynka Z tego co czytam to mamy podobny termin ;-) Ja na koniec kwietnia
To tak w skrócie o mnie.... :-D

reklama
Do góry