reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

A to jeszcze tak zapytam gdzie jest lepiej w tym Haqppy Clubie czy w Kuleczkowie?
My jak narazie byliśmy dopiero dwa razy w tym Kuleczkowie i Julcia oczywiście wychodzić nie chciała;-)

reklama
Tak dobrali mi fryzure do twarzy, potem jeszcze babeczka doradziła jak najlepiej układać...koloru ja nie zmieniałam wtedy.
A jak na czas jaki poświęciła moim włosom to cena mnie nie powaliła;-)
No i podcinanie grzywki potem gratis:-)

my już byliśmy w Kuleczkowie tyle razy że Dominiśka już tam za bardzo chodzić nie chce bo jest tym znudzona :-p

a ta druga sala jest większa, ale nie ma takiego ruchu, właściwie to ma bardzo mały ruch. Ale dla urozmaicenia tez tam można chodzić, bo zawsze to jakaś nowość dla dziecka :-) tam jest jedna sala z kulkami, druga 'plastyczna', a trzecia z domkiem, autkami, zjeżdżalnią i takimi pierdołami ogolnie ;-)

kurcze, nakręciłam się na fryzjera mimo że chcialam zapuszcać włosy :-D ale coś mnie ostatnio one męczą :baffled:
i ja tak kurka mam... jak obetne to chce długie, jak mam długie to chce obciąć :angry: też tak macie? :no:

Też tak mam;-)I szybko się nudzę włosami:crazy:
Babeczka doradziła mi, ze lepiej mi będzie w długich włosach, więc zrobiła mi taką fryzurę do zapuszczania;-)
To co podajemy te profile na Nk?

no ja bym podała, bo jak kiedyś się spotkamy na ulicy to przynajmniej będziemy wiedziały, że my to my :-D
tylko czy podajemy na privy, czy na forum wklejamy, a potem pokasujemy?

reklama
właśnie odebrałam twoje zaproszenie :-D czyżbyście mieli swój własny dom?! jeśli tak to zazdroszczę! :tak: czy może mieszkacie z teściami? i śliczną masz córe :tak: ma sliczne włosy! a czemu nosi okularki?

Do góry