reklama
jeśli chcesz to mowisz i oni ci robią za darmoA jeszcze odnośnie tego kuleczkowa i tej drugiej sali zabaw...można tam sobie kupić jakąś kawę, albo coś innego do picia?
Pytam bo myślę, żeby się kiedyś wybrać tam tak na dłużej.
bo to jest w ofercie kuleczkowa chyba... kawa/herbata/woda miner.
---------
ciekawe jak tam wiola czuje się w szpitalu
Witajcie:-) ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać:-)
Jakoś dzisiaj nie mam na nic czasu. a wszystko przez robienie zakupow przez internet do tej mojej działalności....
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę ja to jestem taka prawdziwa kura domowa Zawsze obiad gotuje na 2 dania i mąż juz tak się przyzwyczaił że inaczej sobie nie wyobraża ale sama sobie jestem winna tak go nauczyłam po ślubie bo u mnie w domu zawsze była zupa drugie danie A na dodatek zawsze na wieczór musze zrobic kolację na ciepło typu: bogracz, krokiety, bigos, leczo itp. więc siedze w kuchni nieraz cały dzień i dopiero wieczorem mam chwile dla siebie
Ale przynajmniej mąż robi w niedzielę śniadania tyle udało mi się wymusić
Odnośnie tego fryzjera to tez się wybiorę ale dopiero w lutym bo w czasie ciąży włosów nie obcinam. Ale podobnie jak Wy nigdy nie jestem zadowolona z fryzury i nie potrafie się zdecydowac na długośc
A odnośnie pytania o wagę dziecka to waży 1200 czyli to jest waga prawidłowa (lekarzowi chyba właśnie o wzrost chodziło) sprawdziłam na necie ale jest wielki bo ma ponad 40 cm długości:-)
Jakoś dzisiaj nie mam na nic czasu. a wszystko przez robienie zakupow przez internet do tej mojej działalności....
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę ja to jestem taka prawdziwa kura domowa Zawsze obiad gotuje na 2 dania i mąż juz tak się przyzwyczaił że inaczej sobie nie wyobraża ale sama sobie jestem winna tak go nauczyłam po ślubie bo u mnie w domu zawsze była zupa drugie danie A na dodatek zawsze na wieczór musze zrobic kolację na ciepło typu: bogracz, krokiety, bigos, leczo itp. więc siedze w kuchni nieraz cały dzień i dopiero wieczorem mam chwile dla siebie
Ale przynajmniej mąż robi w niedzielę śniadania tyle udało mi się wymusić
Odnośnie tego fryzjera to tez się wybiorę ale dopiero w lutym bo w czasie ciąży włosów nie obcinam. Ale podobnie jak Wy nigdy nie jestem zadowolona z fryzury i nie potrafie się zdecydowac na długośc
A odnośnie pytania o wagę dziecka to waży 1200 czyli to jest waga prawidłowa (lekarzowi chyba właśnie o wzrost chodziło) sprawdziłam na necie ale jest wielki bo ma ponad 40 cm długości:-)
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
jsorbek aleś ty wysoka fiu fiu ja mam 167cm i czuje się wielka a przy tobie to kruszynka będe ;-) a lubisz swój wzrost?? ja zawsze marzyłam o tym żeby być niziutka, drobniutka, bo takie dziewczyny mają takie fajne figury i są takie 'kochane', no jakoś no słodko wyglądają dlatego ukróciłabym sobie nogi haha
Wiesz co nawet lubię - jedyne czego mi brakuje to obcasów - a tak to chyba nawet wole niz np 150 cm mieć - bardziej się zwraca uwage ;-) i przyrostu wagi tak nie widac hahha
Ja nie mam NK niestety - możemy stworzyc sobie tu grupę zamknietą i tam wtedy mozna foteczki wklejać - jak chcecie to sie zajme tym - powysyłałam juz zaproszenia to jak chcecie sie zapisac to odpowiedzcie
Mika fajnie by było bo troche sie stresuje tym szukaniem niani - tylko co zrobisz wtedy z Domisiem ?? dasz rade z dwójeczką ??
To wiolcia już lezy - o kurcze ciekawe jak tam - mam nadzieje ze nam napisze jak urodzi
eldcia - ja dzis ide do gina to sie zapytam ile moja wazy bo my na tym samym etapie - a tój synuś jak lezy główka w dół juz czy jeszcze pośladkami ??
Ostatnia edycja:
reklama
jsorbek ja jestem jak najbardziej za zamkniętym i już do niego dołączyłam co do niani to moja mama od nowego roku zostaje bez pracy, więc od czerwca moge jej dzieci podrzucać i ona tez się pobawi w nianie ;-) a starsza córa od września pójdzie do przedszkola więc będe miała czas tylko i wyłącznie dla twojej dzieciny ;-)
co do podwójnych obiadów, to ja zazwyczaj też robie dwa, choć nie robilam nigdy w życiu! ale ostatnio jakoś tak zaczęłam i teraz nie umiem się odzwyczaić :-)
ale ja kocham gotować więc nie narzekam na to gotowanie
co do podwójnych obiadów, to ja zazwyczaj też robie dwa, choć nie robilam nigdy w życiu! ale ostatnio jakoś tak zaczęłam i teraz nie umiem się odzwyczaić :-)
ale ja kocham gotować więc nie narzekam na to gotowanie