wiola coś mi się wydaje że niestety ale wylądujesz w szpitalu :-( z jednej strony dobrze, bo będą cie mieli pod opieką, ale z drugiej, będziesz dłużej poza domem i to cie pewnie będzie dobijać. Choć w sumie.. drugiego dziecka nie masz w domu, więc tak strasznie nie będzie cie męczył pobyt w szpitalu tylko skoro zostawią cie w szpitalu, to jak ty nam dasz znać ze jesteś w nim?
reklama
Witam.
Mogę dołączyć?Jestem z Bukowna.
Trafiłam tu czytając o olkuskim szpitalu.
Ja mam córeczkę z kwietnia 2008 i od 3 miesięcy staramy się o drugiego bobaska.
W pierwszym cyklu starań się udało, niestety okazało się, że to ciąża biochemiczna
Mogę dołączyć?Jestem z Bukowna.
Trafiłam tu czytając o olkuskim szpitalu.
Ja mam córeczkę z kwietnia 2008 i od 3 miesięcy staramy się o drugiego bobaska.
W pierwszym cyklu starań się udało, niestety okazało się, że to ciąża biochemiczna
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny ja niestety od jutra rana jestem w szpitalu. Lekarz stwierdził u mnie stan przed rzucawkowy zwany inaczej gestozą i muszę niestety byc pod obserwacją. Potrzymają mnie 3 dni a jeśli nie odpuchnę to trzeba zakończyć ciążę. Z dobrych nowin mały ma ok 3600g, łożysko oceniał już na 3. Ciąża donoszona więc rodzić można trzymajcie mocno kciuki za jak najszybsze rozwiązanie bo ja naprawdę panicznie boję się szpitali.
galazka witaj Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś
Anusiak jak po wizycie??
galazka witaj Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś
Anusiak jak po wizycie??
Ostatnia edycja:
koniczynka_00
Fanka BB :)
Witaj galazka:-) No to Wiola trzymam mocno kciuki za Ciebie i bobasa
Ja tak jak niektóre z was jestem rocznik 85
Do szkoły to ja chodziłam w Jaworznie.W Bukownie mieszkam odkąd wyszłam za mąż czyli 5 lat.
Wiola ja tez w ciąży miałam stan przedrzucawkowy (gestoze) i niestety przeleżałam końcówkę w szpitalu i ciąża była zakończona cesarką 2tygodnie i 2 dni przed terminem
Do szkoły to ja chodziłam w Jaworznie.W Bukownie mieszkam odkąd wyszłam za mąż czyli 5 lat.
Wiola ja tez w ciąży miałam stan przedrzucawkowy (gestoze) i niestety przeleżałam końcówkę w szpitalu i ciąża była zakończona cesarką 2tygodnie i 2 dni przed terminem
mika85 jeśli jeszcze poszukujesz fryzjera, który Ci doradzi to ja polecam nowo otwarty w Olkuszu Haxee, mają stronę internetową www.haxee.pl
poszłam tam pierwszy raz 2 miesiące temu i babeczka doradziła mi fryzurkę i jestem zadowolona i chyba przez 1,5 godziny pieściła moje włosyA dzisiaj byłam podciąć samą grzywkę i zrobiła to gratis
poszłam tam pierwszy raz 2 miesiące temu i babeczka doradziła mi fryzurkę i jestem zadowolona i chyba przez 1,5 godziny pieściła moje włosyA dzisiaj byłam podciąć samą grzywkę i zrobiła to gratis
reklama
wiola Z jednej strony to dobrze ze bedzesz w zpitalu bo to i tak koniec a bedziesz pod obserwacja.....mnie tez chcial dac do szpitala ale wkncu to nie ide....dostalm tylko lei a cisnienie bo mialam 150/90 i tez nazwal to geztoza,bo takie sa objawy...puchniecie,cisnienie albo bialkomocz...jak narazie to mam lei i kontroluje cisnienie i zobaczymy....Mała w brzuszku ma e dobrze,ma juz 3500