reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

wiola
coś mi się wydaje że niestety ale wylądujesz w szpitalu :-( z jednej strony dobrze, bo będą cie mieli pod opieką, ale z drugiej, będziesz dłużej poza domem i to cie pewnie będzie dobijać. Choć w sumie.. drugiego dziecka nie masz w domu, więc tak strasznie nie będzie cie męczył pobyt w szpitalu :-D tylko skoro zostawią cie w szpitalu, to jak ty nam dasz znać ze jesteś w nim? :szok:

reklama
Witam.
Mogę dołączyć?Jestem z Bukowna.
Trafiłam tu czytając o olkuskim szpitalu.
Ja mam córeczkę z kwietnia 2008 i od 3 miesięcy staramy się o drugiego bobaska.
W pierwszym cyklu starań się udało, niestety okazało się, że to ciąża biochemiczna:(

galazka super że tu zajrzałaś :tak: pewnie że możesz dołączyć :-D im nas więcej tym lepiej :-D napisz coś więcej o sobie. Ile masz lat to podstawa, bo pisałyśmy tu o tym ;-) no i gdzie chodziłaś do szkoły? ;-)

Dziewczyny ja niestety od jutra rana jestem w szpitalu. Lekarz stwierdził u mnie stan przed rzucawkowy zwany inaczej gestozą i muszę niestety byc pod obserwacją. Potrzymają mnie 3 dni a jeśli nie odpuchnę to trzeba zakończyć ciążę. Z dobrych nowin mały ma ok 3600g, łożysko oceniał już na 3. Ciąża donoszona więc rodzić można ;) trzymajcie mocno kciuki za jak najszybsze rozwiązanie bo ja naprawdę panicznie boję się szpitali.

galazka witaj:) Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś :)

Anusiak jak po wizycie??

Ostatnia edycja:
Ja tak jak niektóre z was jestem rocznik 85:)
Do szkoły to ja chodziłam w Jaworznie.W Bukownie mieszkam odkąd wyszłam za mąż czyli 5 lat.
Wiola ja tez w ciąży miałam stan przedrzucawkowy (gestoze) i niestety przeleżałam końcówkę w szpitalu i ciąża była zakończona cesarką 2tygodnie i 2 dni przed terminem

mika85 jeśli jeszcze poszukujesz fryzjera, który Ci doradzi to ja polecam nowo otwarty w Olkuszu Haxee, mają stronę internetową www.haxee.pl
poszłam tam pierwszy raz 2 miesiące temu i babeczka doradziła mi fryzurkę i jestem zadowolona i chyba przez 1,5 godziny pieściła moje włosy;)A dzisiaj byłam podciąć samą grzywkę i zrobiła to gratis:)

reklama
wiola Z jednej strony to dobrze ze bedzesz w zpitalu bo to i tak koniec a bedziesz pod obserwacja.....mnie tez chcial dac do szpitala ale wkncu to nie ide....dostalm tylko lei a cisnienie bo mialam 150/90:(:(:( i tez nazwal to geztoza,bo takie sa objawy...puchniecie,cisnienie albo bialkomocz...jak narazie to mam lei i kontroluje cisnienie i zobaczymy....Mała w brzuszku ma e dobrze,ma juz 3500:)

Do góry