reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Wiolcia ja też chodzę do Michniewskiej ale ona nie jest pediatrą podobno. Przyjmuje dzieci więc może zrobiła specjalizację , wiem tylko, że typowym pediatrą jest kierowniczka ośrodka ale ona jest beznadziejna. Wkurza mnie tam to czekanie-masa ludzi i każdy siedzi w gabinecie minimum 30minut :/

Ul;a gdzie w końcu robisz prawko? Ja się chcę teraz zapisać chociaż dopadł mnie stres czy powinnam, bo nigdy nie miałam z tym styczności i nie wiem czy się nadaję :/

reklama
No Asia ma racje,jak bez ręki..ja wlasnie jestem na etapie kupna czegos fajnego dla mnie bo moj ciagle w rozjazdach i nie zwsze moge od niego wziasc a Mikolaja do przedszkola trzeba zawiesc..i nie raz na autobus musze leciec z dwojka,,,:shocked2:

Anusiak a czego szukasz mniej wiecej - ja myślę u Punto 2 na inne mi szkoda troche bo wole w dom kaske włozyc :tak:

Mika - kurcze nie kumam na necie zas pisza ze przepisuje przy byle katarku kużwa chyba najlepiej samemu sprawdzać bo co człowiek to opinia ;-)

eee, on raczej leczy lekami ziołowymi samymi, aż do momentu gdy już na prawde jest wielka konieczność to daje antybiotyk :tak:
za to np. Ledniowska stwierdziła u mojego Wojtka zapalenie oskrzeli, a miał tylko zwykłą trzydniówke i to nawet ja potrafiłam stwierdzić zanim do niej poszłam ;-) potem tą diagnoze potwierdziłam u Januszka... dobrze że wtedy nie podałam mu antybiotyku, bo oczywiście ona od razu podała :tak:

reklama
Asia moj Sz chce dla mnien czegos malego ale ja jezdze teraz kombi i jest mi dobrze.....Sz znalaz jakiegos forda focusa a ja znalazlam mitshubishi carisma i zakochalam sie w niej tylko trzeba by jechac do Plocka......

Do góry