reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
a ja dziś zupe marchewkową robię :-D kiedyś nie lubiliśmy, a od jakiegoś czasu cała rodzina polubiła :tak:

Wojtek już wstał, więc zaraz uciekamy na spacer i po Dominiśke :tak:

Kilka dni mnie nie było ale nie ma za bardzo co nadrabiać. ja próbuje się dostać z małym do naszej pani dr która dziś wróciła z urlopu ale jest masakra, ludzie chyba już w piatek sie porejestrowali. Jutro będę dalej próbować bo chcę wiedzieć czy już jest całkiem zdrowy, wychodze z nim na bardzo krótkie spacery ale mimo wszystko mam obawy i wyrzuty czy dobrze robię.
Wojtek chodzi non stop po domu zjada wszystko co napotka, na szczęście wypluwa jak mu powiem.
U mnie były mielone.

Na Nałkowskiej do Piątkowej, ona dopiero wróciła z urlopu i taki nawał ma bo wcześniej tak nie było.Eh.. jutro też nie pójdę z małym bo mam prawko a M ma drugą zmianę.

ula! z dzieckiem do 1 roku zycia idzie sie bez kolejki i musza Ci wyciagnac karte. nawet jak pojdziesz o 11 godzinie. w okienku pani powie zebys zapytala lekarki czy cie przyjmie, wiec pytasz piatkowej ona oczywiscie sie zgodzi (tez do niej chodzimy) i idziesz do okienka wyciagnac karte i jestes pierwsza z malym dzieckiem wiec odrazu jak ktos wyjdzie od niej z pokoju to Ty sie wpychasz :)

reklama
Do góry