reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
u mnie dzieciaki dalej przeziębione.
Dominiśka katar +kaszel (zaczyna się lekko mokry), a Wojtek ma lekki katar
yes2.gif

tak więc siedzimy sobie w domu i się nudzimy!
dry.gif

-------
a ja wam powiem że kocham mojego "Sejczaka" :-D dobrze mi z nim choć jest malusi i nie chce go zmieniać ;-)

Ja jestem senna dzis bardzo ale to dlatego że sie nie wyspałam ;-)

Ja sobie punciaka II chce kupić a teraz jeżdże Mondeo kombi wiec tez dużym - zobaczymy jak mi Punciak sie wyda za mały to go zmienie na lepszy model ;-):-D:-D

Mika nie znam Ledniowskiej, Januszka też tylko ci mówię tyle ile na necie wyczytałam - opinie ma okropne dlatego bym do niego nie poszła bo ja sie sugeruje opiniami jednak :baffled:
A niestety większość ma okropnych i zniechęcających :crazy: Ale jak ty jestes zadowolona najwazniejsze :tak:

Ale mi się już chce weekendu

Dziewczyny nie kumam - kilka dziewczyn pisało do mnie na PW z prośbą o "wpuszczenie" na wątek prywatny ale jak podałam linka do Olkusza i okolic - otwartego i zaprosiłam do poznania się najpierw z nami to nie pokazuja się więcej - nie wiem o co chodzi - czyżby tylko chciały podejrzeć nas ?? :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie no nie ma opcji nie wpuszcze nikogo dopóki się nie poznamy tylko wkurza mnie ze dupe mi za przeproszeiem zawracają a nie pokazują się wiecej :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

reklama
Do góry