reklama
no wiem mam koleżankę z Trzyciąza ;-)Sorki mika85 nie zauważyłam tego pytania
Dom budujemy w okolicy Trzyciąża nie wiem czy wiesz gdzie to jest;-)
a to będziesz miała niedaleko chyba do Wioli
my też mamy w planach budowę, ale na terenie Olkusza mamy już działkę
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Właściwie to wszystkie mamy do siebie niedaleko Widzę, że tworzymy trójkącik budowlanych mam ;-) U mnie w sobotę zaczynamy zakładać okna na parter i piętro
Z taką małą różnicą, że cała budowlanką zajmuję się ja - nie mąż, ale ja lubię takie rzeczy;-) Chciałabym przez najbliższy rok lub dwa lata wykończyć chociaż jedno piętro i się przeprowadzić... ale zobaczymy jak mi będzie szło szukanie pracy od nowego roku.
Z taką małą różnicą, że cała budowlanką zajmuję się ja - nie mąż, ale ja lubię takie rzeczy;-) Chciałabym przez najbliższy rok lub dwa lata wykończyć chociaż jedno piętro i się przeprowadzić... ale zobaczymy jak mi będzie szło szukanie pracy od nowego roku.
ale wam zazdroszcze tych budów!
my jeszcze daleko jesteśmy od budowy.. mamy tylko działkę i mam przebrane projekty domów
nie wiem jak się zabrać za budowę :-(
bo oczywiście ja sama z dziećmi bym musiała ją prowadzić bo mąż całe dnie jest w pracy :-(
planuje po zimie tą działkę ogrodzić i zacząć załatwiać formalności tylko też nie wiem jak się za to zabrać. Napisze mi któraś jak do blondynki gdzie dokładnie i po co mam iść?
chociaż że wy kurka, to pewnie pod Wolbrom nalezycie to tam może być inaczej ehh ;-)
ja na razie mam tylko dzialkę i wykaz warunków zabudowy działki i tyle
my jeszcze daleko jesteśmy od budowy.. mamy tylko działkę i mam przebrane projekty domów
nie wiem jak się zabrać za budowę :-(
bo oczywiście ja sama z dziećmi bym musiała ją prowadzić bo mąż całe dnie jest w pracy :-(
planuje po zimie tą działkę ogrodzić i zacząć załatwiać formalności tylko też nie wiem jak się za to zabrać. Napisze mi któraś jak do blondynki gdzie dokładnie i po co mam iść?
chociaż że wy kurka, to pewnie pod Wolbrom nalezycie to tam może być inaczej ehh ;-)
ja na razie mam tylko dzialkę i wykaz warunków zabudowy działki i tyle
a jeszcze jedno, jakie duże domy wybudowalyście, ile czasu wam to zajęło i mniej więcej ile poszło $$ na stan surowy otwarty?? zamknięty??
My jeszcze nie wybudowaliśmy. Narazie mamy tylko zrobione piwnice. W tym roku więcej nie zrobimy. Na wiosne dalszy ciąg prac i myślę że do zimy wybudujemy i zrobimy dach, a zimą powoli będziemy zakładać wszystką instalację, wstawiać okna, drzwi, podłogi, robic tynki. ech...kiedy to będzie.
Nasz domek będzie miał niecałe 140 m2 Jeli chodzi o pieniądze to nie wiem ile nas to będzie kosztować.
tpo i tak już zawsze coś jest zrobioneMy jeszcze nie wybudowaliśmy. Narazie mamy tylko zrobione piwnice. W tym roku więcej nie zrobimy. Na wiosne dalszy ciąg prac i myślę że do zimy wybudujemy i zrobimy dach, a zimą powoli będziemy zakładać wszystką instalację, wstawiać okna, drzwi, podłogi, robic tynki. ech...kiedy to będzie.
Nasz domek będzie miał niecałe 140 m2 Jeli chodzi o pieniądze to nie wiem ile nas to będzie kosztować.
kurcze,ciekawe kiedy my zaczniemy budowę... na następny rok to raczej nie choć kto wie, może zrobimy tylko fundamenty na jesień ... wszystko zależy od tego ile formalności potrwają.
A jak się dziś czujecie dziewczyny?!
reklama