reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

reklama
Czekoladka - nie szalej dziewczyno:-D:-D:-D, któras tu pisała ze takim wysiłkiem załatwiła sobie skurcze a rozwarcia zero:cool2: to nie ma co przesadzać - choć trochę ruchu wskazane:tak::tak::tak::tak:

Ja się wybieram na groby ale tu w Olkuszu tu mam tatę i teścia wiec samych najbliższych

anusiak, jsorbek - dobrze się czuję więc jak jest coś do roboty to to robie;)
Upiekłam jeszcze ciasto-zapach unosi sie w calym domu...mniam:)!!! Myślałam że będzie na jutro i na poniedziałek ale już pól blaszki zjedli. Jutro będę musiała upiec drugie:)

Ja równiez się wybieram na cmentarz i to nie jeden. Dziś od rana jestem na nogach i już czuję kość ogonową:/ Nie lubie siedziec na tyłku i nic nie robić a później cierpię - tak tak to wina mojej głupoty. Dziś pomagałam przy drenowaniu terenu obok naszego domu (w surowym stanie), przy zakładaniu okien a do tego poodkurzałam, pomyłam podłogi, zrobiłam pranie ręczne, poprasowałam i mam chwilkę odpoczynku. Więc czekoladka dziś obie będziemy ciężko spały w nocy ;) Ale jak można nie skorzystać z tak pięknego dnia?? :D
Powiem Wam, że ja od początku ciąży raczej nie zwolniłam tempa a kg strasznie lecą w górę :/

my na cmentarz też pojedziemy. W tamtym roku nie byłam, bo miałam ciąże zagrożoną :dry:

czekoladka jestes sszalona:):):):):):):)
no wlaśnie!!! :tak: :-D

czekolada a gdzie się budujecie??

Czekoladka - nie szalej dziewczyno:-D:-D:-D, któras tu pisała ze takim wysiłkiem załatwiła sobie skurcze a rozwarcia zero:cool2: to nie ma co przesadzać - choć
ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

A ja nie wiem czy się wybiorę na cmentarz, mam tutaj tylko rodzinę męża, a żeby było ciekawiej wczoraj zaczęłam plamić i jestem taka słaba, że ledwo się ruszam. Jeśli mi nie przejdzie to nigdzie się nie ruszam poza ewentualną wizytą u lekarza:-(

A ja nie wiem czy się wybiorę na cmentarz, mam tutaj tylko rodzinę męża, a żeby było ciekawiej wczoraj zaczęłam plamić i jestem taka słaba, że ledwo się ruszam. Jeśli mi nie przejdzie to nigdzie się nie ruszam poza ewentualną wizytą u lekarza:-(
koniczynko leć lepiej do gina! z plamieniami nie ma żartów tym bardziej już na tym etapie ciąży! mnie tłumaczono że każde plamienie jest spowodowane jakimś maluśkim odrywaniem się łożyska, więc lepiej nie czekaj i lepiej dmuchać na zimne i iść..
ja w 14tyg. dostałam nagle krwotoku i cudem uratowano ciąże :-(
ale sala w której leżałam, była przepełniona wlaśnie dziewczynami które mniej więcej na tym etapie ciąży dostały plamienia. Pewnie dostaniesz leki na podtrzymanie na wszelki wypadek, bo plamienie nie powinno się już chyba pojawić!
Tak więc pędź do szpitala i niech cie zbadają i powiedzą czy na pewno wszystko w porządku! trzymam mocno kciuki :-)
pamiętaj, lepiej dmuchać na zimne ;-)

reklama
Cześć dziewczyny ale tu pusto no ale święto to zrozumiałe poza tym pogoda taka cudna że grzech p[rzed kompem siedzieć

Koniczynko pisz co u ciebie martwimy się - mam nadzieje ze wszystko dobrze

Do góry