reklama
ja też go polecam ;-) ale ma strasznie dużo dzieci i nie zawsze się udaje do niego zapisaćWitaj magba_b:-)
Jeśli mogę kogoś polecić to polecam dr Pawła Januszka. Przyjmuje w Eskulapie:-)
palinko pokaż nam swojego malucha
magda witaj fajnie że do nas dołączyłaś i gratuluje bliźniaków zawsze o nich marzyłam ;-) ja co prawda rodziłam w styczniu., ale 2007 ;-)
Ostatnia edycja:
mamBartuli
Fanka BB :)
witam ))) echh mam zaległości
Palinka jeszcze raz gratulacje )) współczuję ciężkiego porodu, ale dałaś radę śliczne zdjęcie )
witam nowe mamy!!!!
koniczynko lewatywę chyba oni mają swoją, ale mnie nie zdążyli zrobić, a ja się potem stresowałam, ale chyba nic nie było
Palinka jeszcze raz gratulacje )) współczuję ciężkiego porodu, ale dałaś radę śliczne zdjęcie )
witam nowe mamy!!!!
koniczynko lewatywę chyba oni mają swoją, ale mnie nie zdążyli zrobić, a ja się potem stresowałam, ale chyba nic nie było
mamBartuli
czekolada dokładnie, wykorzystuję tą pogodę. W sumie na weekendy wyjeżdżamy do Klucz przeważnie, jutro już jadę na święta, więc też mnie nie będzie. Ale nie tylko ja mniej piszę
co porabiacie dziewczyny ??
co porabiacie dziewczyny ??
palinko mamy dla ciebie niespodziankę pod te narodziny malucha ;-) zapraszamy cię do wątku olkuskiego zamkniętego gdzie dowiesz się o nas więcej ;-)
o cześć Iza, znaczy się mamoB!!! zaglądaj do nas częściej bo jakoś tak smutno bez ciebie!
o cześć Iza, znaczy się mamoB!!! zaglądaj do nas częściej bo jakoś tak smutno bez ciebie!
mamBartuli
hej mika ;-) no to ja tak specjalnie, żebyście tęskniły a tak serio to faktycznie chyba więcej sie siedzi przy komputerze w chłodniejsze dni
teraz oglądam na vod kolejny odcinek "usta usta". Bardzo dołujący
teraz oglądam na vod kolejny odcinek "usta usta". Bardzo dołujący
reklama