reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Olkusz i okolice

O ile dobrze kojarze to chyba w piątek,ale nie co tydzień. Muszą zrobić tyle zdjęć żeby zajęły całą stronę i dopiero wtedy dają do druku:-)

reklama
Witaj magba_b:-)
Jeśli mogę kogoś polecić to polecam dr Pawła Januszka. Przyjmuje w Eskulapie:-)
ja też go polecam ;-) ale ma strasznie dużo dzieci i nie zawsze się udaje do niego zapisać

palinko pokaż nam swojego malucha :-D

magda witaj :-D fajnie że do nas dołączyłaś i gratuluje bliźniaków :tak: zawsze o nich marzyłam ;-) ja co prawda rodziłam w styczniu., ale 2007 ;-)

Ostatnia edycja:
witam :)))) echh mam zaległości

Palinka jeszcze raz gratulacje :))) współczuję ciężkiego porodu, ale dałaś radę :) śliczne zdjęcie :))
witam nowe mamy!!!!
koniczynko lewatywę chyba oni mają swoją, ale mnie nie zdążyli zrobić, a ja się potem stresowałam, ale chyba nic nie było :zawstydzona/y:

czekolada dokładnie, wykorzystuję tą pogodę. W sumie na weekendy wyjeżdżamy do Klucz przeważnie, jutro już jadę na święta, więc też mnie nie będzie. Ale nie tylko ja mniej piszę :p

co porabiacie dziewczyny ??

palinko mamy dla ciebie niespodziankę pod te narodziny malucha ;-) zapraszamy cię do wątku olkuskiego zamkniętego gdzie dowiesz się o nas więcej ;-)

o cześć Iza, znaczy się mamoB!!! zaglądaj do nas częściej bo jakoś tak smutno bez ciebie!

hej mika ;-) no to ja tak specjalnie, żebyście tęskniły :-D a tak serio to faktycznie chyba więcej sie siedzi przy komputerze w chłodniejsze dni :)

teraz oglądam na vod kolejny odcinek "usta usta". Bardzo dołujący :(

reklama
Do góry