reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

w szpitalach zdjęcia możesz sama zrobić a opaskę dostajesz na pamiątkę:) mój Bartuś jedną zgubił w szpitalu...

A ja jak leżałam w szpitalu to przyszła pani z gazety krakowskiej i robiła maluszkom zdjęcie do gazety jak wyraziło się zgodę ale ona jest raz tylko w tygodniu i akurat ja miałam to szczęście i Bartuś jest w gazecie i też będzie miał fajną pamiątkę:)

reklama
Mój Krzys też jest w Gazecie Krakowskiej :tak:Ta babka przychodzi chyba co 2 dni do szpitala zrobić zdjęcia. Dodatkowo oprócz opasek zdjęłam karteczkę z tego wózeczka, tam jest imię nazwisko, data porodu, obwód główki itp.

Koniczynko nie wiem czy 5 najfajniejszy bo tylko taki posiadam więc ciężko określić. Ja osobiście (ale to tylko moje zdanie) nie lubię albumów gdzie są zdjęcia dzieci bo wolę mieć zdjęcia Krzysia niż obcych dzieciaczków ;-) Zrobię ci kilka zdjęć mojego albumu i zobaczysz jak to wygląda. Fakt faktem że ten co Mika pokazała jest taki elegancki i gustowny :tak: Ale to zależy od tego co ci sie podoba :)

Mój Krzys też jest w Gazecie Krakowskiej :tak:Ta babka przychodzi chyba co 2 dni do szpitala zrobić zdjęcia. Dodatkowo oprócz opasek zdjęłam karteczkę z tego wózeczka, tam jest imię nazwisko, data porodu, obwód główki itp.

ja też mam tą karteczkę:) a do mnie ta babka z gazety mówiła że raz na tydzień przychodzi....

witam sobotnio :-D
śliczne słońce za oknem no nie? choć troche chłodnawo
dlatego za jakąś godzinke jedziemy na działkę i będziemy wbijać paliki i obwiązać sznurkiem granice domu żeby mieć wyobraźnie ile on zajmie na działce ;-)
a w następnym tygodniu będziemy całą reszte przekopywać i powoli sadzić drzewka i warzywa :-D od razu zaznacze sobie dokąd mam ogrodzenie mieć, pomierzymy to wszystko dokładnie i będe wiedziała ile czego trzeba kupić
cool2.gif

jezzzzuuuuu jak mnie rajcują takie roboty na działce :-D

ja też mam tą karteczkę:) a do mnie ta babka z gazety mówiła że raz na tydzień przychodzi....
Ja leżalam 4 dni w szpitalu i 2 razy ją widziałam chyba, że teraz nie przychodzi tak czesto :)

Mika oj ładny dzień łady ale nie dla chorych;) ładnie ci się zapowiada dzień : Ja tez uwielbiam takie prace na działce poza tym budowanie domu to w sumie sama przyjemność ;-)

Dziewczyny nie wiem co robić, Krzyś bierze antybiotyki i zaczął gorzej kaszleć:/ Czekać aż wybierze antybiotyk czy jechac po raz trzeci do lekarza??

Gorzej to znaczy? Bo jest zasada, że z suchego kaszlu trzeba doprowadzić do mokrego i wtedy zaczyna się dopiero jazda, bo się to odkrztusza i pacjenci często biorą to za pogorszenie. Chociaż biorąc fakt, że mały ma 4 miesiące to ja pewnie bym to pewnie skonsultowała z lekarzem.

Niestety gorzej bo kaszle strasznie i niestety sucho:/ Dzwoniłam do Michniewskiej ale nie mogła nas dzisiaj przyjąć kazała dać zastrzyk, który dostałam w aptece ale... okazało się że zastrzyk stłuczony. Obdzwoniłam wszystkie apteki nikt mi nie sprzeda bez recepty na szczęście okazało się, że kuzynka ma a że jest pielęgniarką to mu jeszcze zastrzyk przyszła dać. Teraz śpi ale strasznie mnie to martwi:( Chyba nocy nie prześpię tylko będę do niego zaglądać. Nie możemy się pozbyć tego paskudztwa! :/

Wiolcia oj to nie dobrze że to choróbsko was jeszcze męczy.... Ja chyba bym pojechała do lekrza w końcu Krzyś jest strasznie malutki...

Ale mój Baruś też jakiś niewyraźny:/

reklama
Do góry