reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Napewno już urodziła... teraz tylko czekamy na nia i maleństwo. Mam nadzieje, że czują się dobrze... Jeśli urodziła we wtorek to może w piatek ja wypiszą... eh czekam z niecierpliwością na nią koniczynko do dzieła! twoja kolej
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
W końcu podjęłam się moderowania wątku : Modowe porady i inspiracje... co prawda nie mam jeszcze praw moderatorskich ale to pewnie kwestia czasu. Bardzo chcę ozywić ten watek dlatego bardzo was prosze o udzielanie się I porady co chciałybyście znaleźć w wątku o modzie i stylu
mamBartuli
Fanka BB :)
cześć dziewczyny,
tak u nas tfu tfu wszyscy zdrowi.
mika u nas grad był dzisiaj ;-)śniegu nie widziałam już dawno
Wiolcia zdrówka dla Was!!!! ooo gratuluje moderowania wątku. Ja przyznam szczerze za modą specjalnie nie nadążam, ale obiecuję zajrzeć od czasu do czasu.
Kurde coś tutaj mało nas ;-)
tak u nas tfu tfu wszyscy zdrowi.
mika u nas grad był dzisiaj ;-)śniegu nie widziałam już dawno
Wiolcia zdrówka dla Was!!!! ooo gratuluje moderowania wątku. Ja przyznam szczerze za modą specjalnie nie nadążam, ale obiecuję zajrzeć od czasu do czasu.
Kurde coś tutaj mało nas ;-)
koniczynka_00
dziewczyny mam pytanko, chciałam kupić jakaś fajną książeczkę (namiary na sklep, jakąś stronkę w necie) albo album taka pamiątka z pierwszego roku życia dziecka. Żeby wpisywać różne rzeczy, wklejać zdjęcia itp
mamBartuli
witam znad kubka naprawdę mocnej kawy
jak tam zdrówko dzieciaczków w dniu dzisiejszym ?? i nastroje mam??
koniczynko ja nie kupowałam nic takiego, ale wczoraj przeglądałam księgarnie internetowe i trafiłam m.in. na coś takiego Pierwszy Album naszego dziecka dla dziewczynek (1543786305) - Aukcje internetowe Allegro
jak tam zdrówko dzieciaczków w dniu dzisiejszym ?? i nastroje mam??
koniczynko ja nie kupowałam nic takiego, ale wczoraj przeglądałam księgarnie internetowe i trafiłam m.in. na coś takiego Pierwszy Album naszego dziecka dla dziewczynek (1543786305) - Aukcje internetowe Allegro
ja też z kawą się witam i małym na rękach jak zawsze...
Ta pogoda mnie dobija gardło mnie boli mam nadzieję że mały się nie zarazi bo zaczyna mi się coś niepodobać strasznie jest marudny i płaczliwy....
koniczynka nie mam pojecia ale jak znajdziesz to daj mi znać też bym takie coś założyła a jak zdrówko?
Wiolcia oj to zdrówka dużo życzę dla Was
palinka pewnie już maleństwo tuli
A nie wiecie kiedy będzie bez deszczu?
Ta pogoda mnie dobija gardło mnie boli mam nadzieję że mały się nie zarazi bo zaczyna mi się coś niepodobać strasznie jest marudny i płaczliwy....
koniczynka nie mam pojecia ale jak znajdziesz to daj mi znać też bym takie coś założyła a jak zdrówko?
Wiolcia oj to zdrówka dużo życzę dla Was
palinka pewnie już maleństwo tuli
A nie wiecie kiedy będzie bez deszczu?
mamBartuli
cześć dziewczyny,
galazka ja też widziałam, że ma być lepiej w weekend. Przede mną jeszcze mycie okien... zawsze jak miałam myć to zapowiadała się taka pogoda, że się nie opłacało. Planuję na weekend, zobaczymy. Co u Was?? Pewnie przygotowania do urodzinek??
eldcia mam nadzieję, że Ci minie i, że nic się nie rozwinie. Wkurza mnie taka zmienność pogody, to jedynie warunki dla choróbsk. Od brata z Olkusza dzieciaki mają "jelitówkę". Ale jakoś dziwnie. Krzyś miał tylko w sumie 2 dni i to niecałe, a teraz tą małą wzięło.
Ja idę po kolejną kawę, co za dzień
czy mogę po raz setny prosić o linka do wątku olkuskiego ?? obiecuję, że to ostatni raz, zapisze w zakładkach
galazka ja też widziałam, że ma być lepiej w weekend. Przede mną jeszcze mycie okien... zawsze jak miałam myć to zapowiadała się taka pogoda, że się nie opłacało. Planuję na weekend, zobaczymy. Co u Was?? Pewnie przygotowania do urodzinek??
eldcia mam nadzieję, że Ci minie i, że nic się nie rozwinie. Wkurza mnie taka zmienność pogody, to jedynie warunki dla choróbsk. Od brata z Olkusza dzieciaki mają "jelitówkę". Ale jakoś dziwnie. Krzyś miał tylko w sumie 2 dni i to niecałe, a teraz tą małą wzięło.
Ja idę po kolejną kawę, co za dzień
czy mogę po raz setny prosić o linka do wątku olkuskiego ?? obiecuję, że to ostatni raz, zapisze w zakładkach
reklama