reklama
mamBartuli
Fanka BB :)
ooo a myślałam, że ja pierwsza będę )))))
czeeeeść
mika widzę Cię hej eldcia
dawno nie wiało, właśnie na nowo zaczyna :/
czeeeeść
mika widzę Cię hej eldcia
dawno nie wiało, właśnie na nowo zaczyna :/
cześć mamoBartuli
oj dajcie spokój juz mam dośc takiej pogody bo ja odczuwam każda zmianę nieważne czy na lepsze czy na gorsze zawsze głowa i kolano mnie boli... Mąż się śmieje że jak kolano mnie boli dzień wcześniej to zmiana podody będzie i zawsze jest...
Ja wczoraj byłam u lekarza wszystko jest dobrze i zeszłam cały Olkusz w poszukiwaniu ubranka do Chrztu i były wszędzie tylko na dziewczynki
oj dajcie spokój juz mam dośc takiej pogody bo ja odczuwam każda zmianę nieważne czy na lepsze czy na gorsze zawsze głowa i kolano mnie boli... Mąż się śmieje że jak kolano mnie boli dzień wcześniej to zmiana podody będzie i zawsze jest...
Ja wczoraj byłam u lekarza wszystko jest dobrze i zeszłam cały Olkusz w poszukiwaniu ubranka do Chrztu i były wszędzie tylko na dziewczynki
koniczynka_00
Ja też odczuwam zmiany pogody, właściwie to wiatr mi daje popalić bo mam wtedy bóle głowy.
Ciekawe jak tam palinka sobie radzi :-)
Ciekawe jak tam palinka sobie radzi :-)
mamBartuli
cześć dziewczyny,
ja jedynie fatalnie reaguję na wiatr, oj kiepsko wtedy z moją głową.
W sumie mnie te skoki denerwują, jutro ma być poniżej 10. Niech się coś ustabilizuje w końcu.
No właśnie, pewnie napisze jak już wróci
ja jedynie fatalnie reaguję na wiatr, oj kiepsko wtedy z moją głową.
W sumie mnie te skoki denerwują, jutro ma być poniżej 10. Niech się coś ustabilizuje w końcu.
No właśnie, pewnie napisze jak już wróci
mamBartuli
i sama siedzę??????? o nie - nie mówcie, że u Was ładna pogoda !!!!!!!!
i sama siedzę??????? o nie - nie mówcie, że u Was ładna pogoda !!!!!!!!
niestety ładnej pogody nie było u mnie....
Ale ciepła nie zapowiadają jak narazie a tak marzy mi się lato.............
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
nie było ładnie??
Hmmm a u mnie ślicznie, słonecznie i ciepło chociaż ja dziś po raz drugi u Michniewskiej z Krzysiem wylądowałam:/ Przeszło mu już ale zaraził mnie wirusowym zapaleniem krtani i... potem zaraził się ode mnie Niestety bez antybiotyków się nie obyło a co gorsze wymiotuje po nich więc czeka mnie kolejna wizyta u Michniewskiej na zmianę antybiotyku Także dzisiaj kurujemy sie obydwoje - ja na antybiotykach i Krzysiulek też.
Dziewczyny u Was wszyscy zdrowi?
Hmmm a u mnie ślicznie, słonecznie i ciepło chociaż ja dziś po raz drugi u Michniewskiej z Krzysiem wylądowałam:/ Przeszło mu już ale zaraził mnie wirusowym zapaleniem krtani i... potem zaraził się ode mnie Niestety bez antybiotyków się nie obyło a co gorsze wymiotuje po nich więc czeka mnie kolejna wizyta u Michniewskiej na zmianę antybiotyku Także dzisiaj kurujemy sie obydwoje - ja na antybiotykach i Krzysiulek też.
Dziewczyny u Was wszyscy zdrowi?
koniczynka_00
u mnie jak zwykle siostrzenice męża coś tam skrobie w gardle....
A ja dziś segregowałam zdjęcia z wakacji ech słońce, plaża i to boskie morze.............
A ja dziś segregowałam zdjęcia z wakacji ech słońce, plaża i to boskie morze.............
reklama