reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
Już sie z koleżanką zastanawiałyśmy nad tym, bo na obecna chwilę żłobka nie ma, a w przedszkolach brak miejsc. Nawet znalazłam informacje na ten temat ale na planowaniu się skończyło ;-)

palinka ciekawe ile jeszcze :-)

No właśnie dlatego skończyło się na planowaniu, bo jak coś otwierać zwłaszcza co dotyczy dzieci trzeba to zrobić dobrze albo wcale.

Cos nam sie pogoda zepsuła :/

i jeszcze trzeba miec troche kasy zeby wogole zaczac myslec o zakladaniu takich placowek, ale pomarzyc zawsze mozna ;-)
ide dzisiaj na KTG zobaczymy co tam sie dzieje

Oj trzeba, bo dofinansowania niestety to tylko kropla w morzu potrzeb.
Palinka, może jednak poczekasz na mnie, będzie nam raźniej na porodówce:-D

na KTG wszystko ok, lekarz kazal mi przychodzic co 2 dni na to badanie; jesli nie bede miala skurczy do konca tygodnia to mam w poniedzialek przyjsc sie polozyc do szpitala

w takim razie koniczynko jeszcze najwyzej tydzien bede czekac na Ciebie :-) moze akurat...

reklama
palinka oj malutkiej dobrze w brzuszku jest:) jak się dzisiaj czujesz?

ja też jestem za otwarciem klubu malucha czy żłobka:)

A ja nie mam teraz na nic czasu jak nie myje okien to coś gotuje prasuje albo sprzątam i tak w koło...

Do góry