reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

mnie właśnie lekarz kazał nie leczyc teraz zębów, poczekać do porodu dlatego mam tylko pozalepiane tymczasowo żeby nic tam się nie pogłebiało:sorry:
No to pierwsza tura wyprasowana:-)
galazka przykro mi z powodu pieska :-(

reklama
a ja wlasnie wrocilam z kolejnej wyprawy na zakupy dla Malutkiej, kupilam m.in. piekna wanienke i pampersy. upralam dzisiaj pieluchy tetrowe wiec jak wyschna bede prasowac a jutro kolej na pranie i prasowanie ubranek

koniczynka ale Ci sie udalo z tymi ubrankami, za taka cene to rzeczywiscie nigdzie sie nie kupi nowych :tak:

A udało się :) Miała jeszcze nowiutki rożek w ogóle nie rozpakowany, usztywniany (wzięłam za 10 zł) i automatyczny leżaczek-bujaczek z pozytywką tez nowiutki (bo dostała 2) oryginalnie zapakowany za 150zł ( a na allegro chodzą po 250zł) jak ja lubię robić takie interesy :-D
Palinka widzę, że jesteś na tym samym etapie co ja, ja jutro będę prasować drugą część. Jeszcze mi zostało do kupienia wszystko poza ciuszkami i najgrubsza rzecz to będzie łóżeczko i wózek

ja lozeczko mam takie ladne drewniane jeszcze po samej sobie :-) wozek dostaje od sasiadki, takze te "najgrubsze rzeczy" jak to powiedzialas to mam juz zalatwione. w sumie to mam juz wszystko kupione oprocz pizamy i laktatora dla siebie a dla Malutkiej jeszcze sudocrem, gruszka i termometr, ale to juz takie pierdułki

galazka współczuję :( Okropnie smutne nowiny :( Trzymaj się dzielnie!

Monia Krzysio dostał smoczka... już w szpitalu :) On miał ogromny odruch ssania i musiałabym non stop z piersia na wierzchu siedzieć a teraz sam mnie zaskakuje i nieraz rezygnuje ze smoczka. Lubi go ale bez przesady :)
ja przytyłam z opuchlizną 24 kg! I mam jeszcze do zrzucenia 9 kg + 2,5kg ostatniego zaniedbania:/ A nie ukrywam że pasowałoby do tego zrzucić jeszcze chociaż z 5 kg...

Koniczynko ja kupowałam X-Landera XA i jestem ogrooomnie zadowolona poza tym ten wózek ma same pozytywne opinie, jest wielofunkcyjny chyba że mieszkasz w blokach to nie polecam bo waży ok 13 kg. Jeśłi chodzi o wózki wielofunkcyjne to proponuję kupić nową spacerówkę a gondolę używaną bo tanio cię wyjdzie a używane gondole wyglądają jak nowe. Fotelików X-Landera NIE polecam ponieważ nie przeszedł testów zderzeniowych :/ Mogę ci za to polecić Maxi-Cosi Citi równeż same pozytywne opinie, przeszedł testy zderzeniowa, ma wkładkę spłycającą dla noworodków tylko trzeba sprawdzić czy ma się w samochodzie wystarczająco długi pas do przypięcia.
jak coś to pisz chętnie pomogę :)

Aha i NIE polecam zakup w Olkuszu bo drogo:/

PS Moj brat będzie miał synka!! BAARDZO SIĘ CIESZĘ:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
ja mam po córce wózek i już raczej nie będę kupować kolejnego...my mamy wózek z tych tańszych raczej...duże pompowane koła na paskach, więc fajnie się bujało, a na nasze troche takie wiejskie tereny super...generalnie jestem zadowolona z niego...choć przyznam, że podobają mi się te drogie wózki:)
o nawet znalazłam aukcje z takim wózkiem jak my mamy:
http://www.swistak.pl/a14265544,WOZEK-PEGAZ-POMPOWANE-KOLA-ZAWIESZENIE-NA-PASKACH.html#zdjecia
może wyglądem nie zniewala, ale sprawdził sie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry