reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

hello :)

miałam być częściej i co... i mika jak zwykle zaraża.... zapałem do sprzątania tym razem :-p
mika chyba o przepis na chleb mi chodziło hmmm tak mi się wydaje, bo nie pamiętam ;) właśnie wiem o tym sklepie, ale kumpela nie była pewna czy są tam warzywa i owoce...
galazka przykro mi z powodu pieska :-(
hej monisia :) cieszę się, że córcia spokojna :)
koniczynko super, że z zębem ok :) rozglądam się po Kluczach w poszukiwaniu Ciebie ;) ale jeszcze mi się nie udało ;) zakupy super, gratulacje ;) co do wózka to ja miałam x-landera. Powiem tak, to był stary typ (2007), nie wiem jak teraz, ale w tamtym spacerówka była beznadziejna, a dodatkowo brakowało mi przekładanej rączki. Drugi raz bym nie kupiła. Łóżeczko zwykłe, drewniane, bez bajerów :) koniczynko dobrze by było, żebyście zobaczyli jakiś wózek, polecam w KAtowicach sklep Alamakota (chyba tak się nazywa). Wypróbujesz wózek i sama zobaczysz. Ja żałuję, że zostawiłam to mojemu mężowi. Na pewno przydatny był dla mnie też spory kosz na zakupy i duże pompowane koła ;) Teraz chyba kupiłabym taki wózek wielofunkcyjny - jak galazka dała linka, a potem zainwestowała w jakąś spacerówkę dodatkowo.
galazka ja koniec końców kupiłam taki wózek WÓZEK WIELOFUNKCYJNY POLAK ORION (1479305936) - Aukcje internetowe Allegro też się sprawdził, przestronny, jak mały był starszy i chciał kimnąć to się wyspał. W zimie idealnie, dużo miejsca. A nawet w mieście sprawdził się, na naszych cudownych chodnikach i krawężnikach, a i w ciężką zimę śmigałam nim po zaspach. Na x-landera sporo wydaliśmy, a jeździliśmy nim tylko w Kluczach, a teraz jest u brata ;)
Wiolcia gratulacje dla brata!!!!! no to widze, że x-landery się poprawiły, ale pewnie nie wozisz jeszcze Krzysia w spacerówce. Ciekawa jestem czy teraz też to siedzisko jest pod takim kątem, że się zapada?? Gondola była ok, tu nie narzekałam. Ja w bloku nie mogłam go mieć, bo rozstaw kół nie odpowiadał tym, które tutaj mam przy wyjeździe z klatki. Fotelik też miałam ten maxi-cosi, o którym piszesz.
eldcia mam nadzieję, że Bartuś zamieni sobie to spanie w dzień na nocki :) a co masz za fryzurę?? Ja z kolei obiecałam Wam fotkę, w krótkich włosach, ale tyle układania, że mi się nie chce i chyba w końcu zapuszczę włosy na nowo :-p

reklama
mamoBartuli też masz krótkie włoski... to dokładnie tak jak ja ale w moim wypadku to jest niewypał straszny miałam włosy za łopatki a teraz mam do brody... i tez nie chce mi się tego układać zresztą wiadomo jak to jest przy małym dziecku... więc fotki w takim stanie nie wstawie:D

ja miałam włosy prawie do kolan, potem sćiełam do ramion, a skończyło się na długości do brody. Z tym ,że właśnie ze względu na dziecko od września nie ścinałam włosów, mam teraz lekko za ramiona więc spokojnie mogę je związać dlatego podetne tylko końcówki żeby mi wygodnie było :)

Cześć babeczki

Pamiętacie mnie jeszcze :zawstydzona/y: trzy razy w tyg chodze do pracy na 3-4 h i nie mam kompletnie czasu bo to co pozostaje staram się poświęcać dzieciom
I czekam niecierpliwie na wiosnę bo juz zimy mam dość ;-) pewnie jak każdy
Co tam u was ??

Koniczynka już 8 miesiąc u ciebie kurcze jak ten czas leci :tak: juz niedługo przytulisz córunie - jak będzie miała na imię ??

Witam:blink:
Ja dziś czuję sie okropnie jakbym jakis maraton przebiegła...serce mi tak wali nawet jak leże, a jak wstaje to kręci mi się w głowie i mam wrażenie,że się przewrócę...ciśnienie zmierzyłam i jest ok. tylko tętno duże

jsorbek co do imienia to była umowa, że jak będzie chłopczyk to wymyślam ja, a jak dziewczynka to mąż. I narazie wymyślił, że będzie Zosia, chociaż oboje stwierdziliśmy, że ostatecznie podejmiemy decyzje jak mała już będzie na świecie (czy nam do niej to imię będzie pasowało). Już się nie mogę doczekać ąz ją zobaczę i przytulę. Mam już ubranka wyprasowane i jakoś mi ulżyło, że juz coś przygotowane na jej przyjście mam, bo jakos mnie to do tej pory stresowało ;)

No to dziewczyny za ostre sprzątanie zabieram się dzisiaj ja :D

galazka może wypij sobie jakąś herbatkę z melisą delikatną, leż, odpoczywaj albo weż kąpiel (tylko nie w gorącej wodzie), to pewnie wszystko emocje.

reklama
kurcze zrobilam sobie przerwe na budyn czekoladowy i wstac teraz nie mogę, a jeszcze sporo to sprzątnięcia. Krasnoludki pomóc nie chcą ;)

Do góry