reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Zglaszam, że ciasto gotowe, upiekło się ładnie tylko na mój gust za bardzo czekoladowe (za grubą warstwe polewy zrobiłam) ale to mój błąd :)

reklama
to teraz możesz wpaść do mnie z tym ciastem, bo mi strasznie smutno:-(
miałam sprzątnąć trochę chociaż w domu, bo straszny syf, to mnie rwa kulszowa zaczęła napierniczać:no:

Ela ja karmie tylko piersia i do tej pory nic wiecej nie dalam:-)nawet herbatki.W makro ostanio bylismy z Marysia i nikt nie robil problemu,byla w foteliku w wozku,tam nie moga wchodzic male dzieci takie co chodza.Nie dawaj mu sztucznego jak nie chce,widocznie Twoje mleko najlepej mu odpowiada:-) i nie porownuj ze tylko tyle odciagnelas...jak Bartus pije to na pewno wiecej,a Marysia tez teraz co chwile by jadla,lekarka powiedziala ze to dlatego ze zoladek sie powieksza i wiecej ptrzebuje dlatego wiecej ciagnie i automatycznie wiecej sie produkuje....
galazka wspólczucia....trzymaj sie kochana

Marysia tez malo spi w dzien chociaz juz sie poprawia,daj mu cza,zobaczysz ze wszystko samo sie unormuje,ja tez milam takie dni ze caly dzien nosilam,wiem co czujesz.....dajcie sobie czas

Galazka współczuję, ja też miałam problemy z rwą kulszową w ciąży więc doskonale wiem jaki to ból. Oszczędzaj się! A napewno później będzie lepiej :)

Mój Kisiu też nie chciał spać w dzien ale teraz 1,5 godziny pogada i drzemka godzinna i tak w kółko. Pewnie przechodzi skok rozwojowy i dlatego tak jest.

Koniczynko bardzo dziękuję za miłe słowa :)
teraz zauważyłam że ty już masz tylko 54 dni do porodu! :) Jak tam końcówka ciąży? Jak się czujesz?? Chodzisz jeszcze normalnie czy bardziej się turlasz??:)

wiolcia Krzysiu jest cudny:tak::-)
a ja jestem dopiero w połowie ciąży a przez tą rwę to się właśnie tocze, a może bardziej powłuczę nogami, a jak usiąde to się podnieść nie mogę...

reklama
Witam po dłuższej przerwie :)

hej nalka3 -mówisz, że masz produkty eko. A nie orientujesz się może gdzie w okolicach Olkusza można kupić dobre warzywa i owoce eko ??
mika jak masz sprawdzony przepis to grzecznie poproszę o niego :tak:
Palinka u nas sprawdziły się pampersy, a ewentualnie na dzień happy ;)
galazka mnie rwa dopadła po ciąży, współczucia, chodzić nie mogłam.
koniczynko jak Bartek był malutki to większość czasu spędzałam w Kluczach i powiem Ci, że faktycznie każde wyjście na spacer było jednocześnie wyjściem towarzyskim :p fakt, że jednak znałam dziewczyny, ale większość tylko z widzenia, a po narodzinach małego poznałam ich bliżej. Współczuję bólu zęba :/ nienawidzę, wolę rodzić .... chodzisz do ośrodka do dentysty ?? oj gdybym wiedziała, że ciastem częstujesz to bym do Ciebie wpadła przed wyjazdem z Klucz, bo byłam na weekend.
Wiolcia oj Kalistowa cieszy się średnią sławą :p na szczęście do niej nie chodziłam jak byłam dzieckiem :/ olej kobietę. Pamietam jakie akcje robiła jak przychodziła do nas do szkoły na badania. Zaczynała od tego, że jesteśmy brudasy i wsioki ;) więc wiesz, jak z teściową, wpuszczasz jednym uchem, a wypuszczasz drugim... ;) a Krzyś ze zdjęcia boski jak zwykle :))))
eldcia przykro mi, że tak się męczycie :( u mnie ok, leci powolutku :)

Ja mam dzisiaj kupne ciasto - mniam, mniam, ale dobre :p a pączków pochłonęłam 3, ale bez rewelacji ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry