reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

no jeszcze troche poczekam ;-) mmmm.... nie ma to jak chleb domowy. my własnie wczoraj z tesciowa upiekłyśmy chleb i pyszny wyszedł.

reklama
Mika targ w Wolbromiu jest w środy popołudniu najlepiej od 14 do 17. Ale jak jest brzydka pogoda to mniej ich przyjeżdża i szybko sie zbierają. W piękne wiosenne dni i letnie najlepiej byc o 13 bo jest ich sporo a ruch słaby.
Koszule do karmienia też kupiłam na targu za 10 zł z bawełny:-) Pielęgniarki na porodówce uwierzyć nie mogły :tak:Do tego piżamki (bo nie znoszę koszul) też do karmienia (za 15 zł;-)).
Targ w Wolbromiu uwielbiam i polecam :tak:

To moze tam dla miki i dresik się znajdzie :) ja będę musiała sobie typowo do porodu jakąś koszulkę wygrzebać.
Kurcze, szorowałam ręce a i tak mają zapach cebuli...zabrałam się za leki z domowej apteki, smak dzieciństwa-syrop z cebuli..może nie pomoże za wiele ale napewno nie zaszkodzi :)

reklama
kurcze, to ja na targ nie pojade bo jest w takich godzinach i dniach że nie ma kto mi z dziećmi zostać :no:

koniczynko syrop z cebuli najlepszy :tak: a jeśli nie możesz się pozbyć zapachu cebuli z rąk to potrzyj je sokiem z cytryny :tak: albo potrzyj je solą, a potem wypłukuj zimną wodą :tak:
co do piżam to tanio a w świetnym gatunku są na targu w olkuszu :tak: ładne i bardzo dobre są też na Kościuszki prawie na przeciwko sypersamu, tylko ten sklep nie jest bardzo tani. Ale piżamy które kupiłam w tym sklepie mam już 5lat i nic się z nimi nie dzieje ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry