reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

monisia moje gratulacje!!!! pokaż nam swoją kruszyne!

galazka powiedz mi, czy ty kupowałaś bilet wcześniej czy przed samym filmem?

reklama
jak uwazacie, ktory plyn do plukania i proszek do ubranek jest najlepszy? bo jak zobaczylam ile jest rodzai i jaki jest rozrzut cenowy to sie przerazilam

Gratulacje Monisia:-)!!!
Ekstra że tak szybko poszło;-)czekamy na zdjęcia malutkiej.

Ja piore w loveli.jestem zadowolona. A płyna do płukania oczywiście coccolino:tak:

witam,

ale naskrobałyście :szok:
mika dostałam dres z tchibo, jest super;) polecam. Proszę proszę jaka interesowna, co będzie z tego mieć :p to człowiek poleca, doradza, a tu taka wdzięczność :-:)-D aaaaaaa doczytałam, stepik ;) no proszę proszę ;) Chlebuś pieczesz?? mmmm masz jakiś sprawdzony przepis?? Trudna sprawa?? bo ja niestety do wypieków w jakiejkolwiek formie jestem noga totalna.
galazka zazdroszczę zmywarki, ja żałuję, że nie pomyślałam przy remoncie mieszkania, a teraz to już niestety grubsza sprawa z zamontowaniem jej :/ niech dobrze służy!!! Bosch dobra firma, na pewno tak będzie :tak:mówisz, że film spoko, to może się wybiorę.
wiolcia dobrze prawi, nie ma to jak targ w Wolbromiu :tak:
monisia gratulacje!!!! śliczna dziewczynka!!!! nooo szybko poszło :))))
Paulinka podobno najbardziej przyjazny do skóry jelp. Płynu do płukania nie używałam. Zapach "dzidziusia" z kolei najbardziej mi się podobał :) mam nadzieję, że dobrze napisałam nazwę, bo już mogę nie pamiętać ;)

monisia ogromnie gratuluję:)
mika mam nadzieję, że doszedł esemes z odpowiedzią, bo odpisałam też na twojego męża telefon, bo nie mam zapisanych waszych numerów jeszcze, a nie było mnie w domu

Witam serdecznie.
dołączam sie do grona olkuszanek.
jeśli chodzi o proszki to osobiście zaczynałam od jelpa, był super. Teraz jednak uzywam kul do prania, które w ogolnym rozrachunku wychodzą cenowo podobnie, a nawet taniej, bo nie trzeba stosowac przy nich płynów do płukania, ale najwazniejszym ich plusem jest praktycznie 0 szkodliwej chemii dla maluszka.
Podobno orzechy indyjskie tez sa dobre jednak ich jeszcze nie testowałam.
jesli jestescie zainteresowane kupnem kul wejdzie na stronkę Eccoballs- kule piorące
Mam tam dostepne kule na 1000 prań za 155zł, jeśli byłybyście chętne możecie również odebrać je osobiście u mnie w firmie bez ponoszenia kosztów przesyłki.
Pozdarwiam

ja tylko na szybko :tak:

byliśmy na Karolu w kinie ;-)

galazka tak dostałam, tylko nie miałam już jak odpisać bo to z mmojego męża służbowego tel. pisałam ;-)

mamob mam jeden sprawdzony przepis :tak:

nalka witaj :-D ja własnie dostałam od mamy kule piorącą i nie wiem jak się zabrać do prania z nią :-D po prostu ją wrzucam do pralki i tyle? ;-D skąd dokładnie jesteś? :-D

fati a ty gdzie się zapodziałaś?

palinka ja jestem zadowolona z Loveli ;-)

no dobra na razie jest 2:2 lovela i jelp
zobaczymy ktory wygra :-)

to moze jeszcze zapytam o pieluchy, z ktorej firmy najlepsze? czy to juz indywidualnie od bobasa zalezy?

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana :-) piękne słońce za oknem no nie? aż żyć się chce
s010.gif

idzie powoli wiosna, zaraz marzec, więc i zaczynam się szykować do siania :-D w tym roku na balkonie będe mieć pomidory, truskawki i jak zwykle zioła :-D

no dobra na razie jest 2:2 lovela i jelp
zobaczymy ktory wygra :-)

to moze jeszcze zapytam o pieluchy, z ktorej firmy najlepsze? czy to juz indywidualnie od bobasa zalezy?
wiesz co, właściwie to wszystko zależy od malucha :-D jednemu będą pasować tylko emolitenty, innemu kosmetyki z nivei czy hipa, innemu dziecku będzie pasował proszek z jelpa, innemu loveli, a innemu nie zaszkodzi zwykly proszek sensitive ;-)
to samo z pampersami... moja córa mogła mieć tylko Huggisy, a Wojtek pampersy :tak:

Do góry