niby było to krwawienie słabsze niż zwyczajny okres ale miało bardzo dużo skrzepów i dość dużych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam Ci odpowiedź na temat tego plamienia/krwawienia. Jeśli nie chcecie dziecka, zacznijcie się odpowiedzialnie zabezpieczać.niby było to krwawienie słabsze niż zwyczajny okres ale miało bardzo dużo skrzepów i dość dużych
Bo niektórzy faceci myślą, ze sika sie pochwąHaha no właśnie jak to przeczytałam co chłopak napisał to wybuchłam śmiechem [emoji23]
Jeżeli nie chcecie dziecka to niech dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne proste [emoji6]
Bo tak to u kobiety bywa, nie raz nie dwa jeszcze jej się okres zmieniz będzie krótszy, dłuższy, przyjdzie szybciej, później, krwawienie będzie inne.Może któraś odpowie bez zbędnego chamstwa dlaczego dziewczyna po dzień dzisiejszy plami na brązowo?
A kiedy ostatnio byla u ginekologa? Kiedy miala badania hormonow i cytologie?Może któraś odpowie bez zbędnego chamstwa dlaczego dziewczyna po dzień dzisiejszy plami na brązowo?
Może któraś odpowie bez zbędnego chamstwa dlaczego dziewczyna po dzień dzisiejszy plami na brązowo?