Ok masz rację ale nieźle się uśmiałam, , pozdrawiamnie ma co tłumaczyć. Trolle zakładają fałszywe konta piszą właśnie takie głupoty i wmawiaja wszystkim ze są w ciąży.
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Ja mialam chwilowy zawias czy nie przezucilo mnie na jakas inna strone jak czytalam watek az sie balam komemtarzyJa tylko wpadłam poczytać komentarze po przeczytaniu dogłębnego artykułu
Lady Loka
Może mi ktoś wytłumaczyć, czemu facet miałby wsadzać penisa w SZYJKĘ MACICY? I jakim cudem do SZYJKI MACICY wejdzie tylko jeden palec, bo tak to przed okresem jest zamknięta? Gdzie jest ten nabrzmiały otworek szyjki? I czemu przy palcówce stymuluje się SZYJKĘ MACICY? Mnie boli jak cytologię mi robią, to nie wiem jak miałabym sobie tam wsadzić nawet jeden palec
Chyba coś zgubiłam w trakcie swojej edukacji.
Chyba coś zgubiłam w trakcie swojej edukacji.
Skolopendra
Zaangażowana w BB
tyle pytań tak mało odpowiedziMoże mi ktoś wytłumaczyć, czemu facet miałby wsadzać penisa w SZYJKĘ MACICY? I jakim cudem do SZYJKI MACICY wejdzie tylko jeden palec, bo tak to przed okresem jest zamknięta? I czemu przy palcówce stymuluje się SZYJKĘ MACICY? Mnie boli jak cytologię mi robią, to nie wiem jak miałabym sobie tam wsadzić nawet jeden palec
Kinnia95
Bo trolle mają inne gusta. Nie znasz się po prostu oni lubią takie wsadzanie wszystkiego w szyjkęMoże mi ktoś wytłumaczyć, czemu facet miałby wsadzać penisa w SZYJKĘ MACICY? I jakim cudem do SZYJKI MACICY wejdzie tylko jeden palec, bo tak to przed okresem jest zamknięta? I czemu przy palcówce stymuluje się SZYJKĘ MACICY? Mnie boli jak cytologię mi robią, to nie wiem jak miałabym sobie tam wsadzić nawet jeden palec
Kinnia95
Ale przyznaj. Miałam przez chwilę wrażenie jak bym czytała kolejną część 356 dniJa mialam chwilowy zawias czy nie przezucilo mnie na jakas inna strone jak czytalam watek az sie balam komemtarzy
Lady Loka
Może one mają inne szyjki i stąd te ciąże odkrywane magicznie 7 tygodni po stosunku przy negatywnych testach?Bo trolle mają inne gusta. Nie znasz się po prostu oni lubią takie wsadzanie wszystkiego w szyjkę
A może to odpowiednik dawania w szyj(k)ę?
DarkAsterR
Ja nie mogę przebrnąć przez anal a potem oral. Mam inne gusta smakowe….
DarkAsterR
Może one mają inne szyjki i stąd te ciąże odkrywane magicznie 7 tygodni po stosunku przy negatywnych testach?
Juz wiemy co polityk miał na myśli.
reklama
Kinnia95
O tym nie pomyślałam. Ale masz rację! Może to będzie skuteczna metoda leczenia niepłodności. Wszystko w szyjkę!Może one mają inne szyjki i stąd te ciąże odkrywane magicznie 7 tygodni po stosunku przy negatywnych testach?
Podziel się: