Fado123
Fanka BB :)
Czekalam na Twoj postPo cichu gratuluje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekalam na Twoj postPo cichu gratuluje...
Dwa razy pękła Wam gumka? [emoji2358][emoji2358]cześć mojej dziewczynie ostatni okres zaczął się 29 grudnia a skończył 5 stycznia (siódmy dzień jak zawsze skąpe brązowe plamienie). Okres dostaje zawsze od 28- do 35 dni licząc od następnego dnia rozpoczęcia się okresu. Seks uprawialiśmy dnia 26 stycznia i 28 stycznia (tydzień i 5 śni przed miesiączka wiec prawdopodobnie dni nie płodne) w oba dni pękła nam prezerwatywa. Dodam ze śluz w te dni miała biały bardzo mętny było go dużo. Nie doszedłem w niej, po pęknięciu od razu poszła sikać by jakkolwiek zapowiedź zapłodnieniu. 1 lutego około godziny 23 miała śluz zabarwiony na różowo, 2 lutego około 5 rano dostała silnego bólu brzucha w tym krzyża i normalny okres. Od 2 do 3 miała dość mocny ból brzucha. Później czasami bóle brzucha i krzyża. Dziś 7 lutego okres ustąpił. od 9 rano Leci tylko w małej ilości brązowa krew widoczna tylko przy podcieraniu po siusianiu.Czy doszło do zapłodnienia ? czy było to krwawienie implementacyjne?
Czekalam na Twoj post
Haha no właśnie jak to przeczytałam co chłopak napisał to wybuchłam śmiechem [emoji23]A co ma sikanie do zapobiegania zapłodnienia? Przecież cewka moczowa z której się sika to inna dziura niż ta do której wkłada się penisa
Albo poćwiczyć poprawne zakładanie prezerwatywy na ogórku czy bananie. Nie wiem no, może są jakieś kursy na toDwa razy pękła Wam gumka? [emoji2358][emoji2358]
Z takim szczesciem proponuje grac w totka [emoji16]
No i zmienić metode antykoncepcji.
Nie nie, to było plamienie implementacyjnePlamienie implantacyjne występuje dość rzadko, a to, co opisujesz, to najprawdopodniej po prostu okres. Menstruacja może się różnić, organizm do dość skomplikowany mechanizm a o rozchwianie hormonów wcale nie tak trudno.
Nigdy nie zawodzisz, a humor poprawisz zawsze !!Ciesze się, ze nie zawiodłam.
Nigdy nie zawodzisz, a humor poprawisz zawsze !!