reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okres,beta ujemna a ciąża

reklama
no niewiem czy nie jestem dziś jak nacisnelam pierś wyszła kropelka

Zakładam, ze siedzisz przed komputerem czy przed telefonem i po prostu ciśniesz z nas bekę, bo to nie może być prawda.

Nie, nie jesteś w ciąży. Czy chcesz, czy nie, nie jesteś w tej ciąży. Badania mówią wszystko, a to ze Ty nie chcesz w to wierzyć, nie sprawi, ze nagle w ciąży będziesz[emoji23]

Natomiast zgadzam się, ze musisz iść do ginekologa, skoro leci Ci płyn z piersi. Świadczyć to może o problemach hormonalnych albo nawet o nowotworze.

O ciąży absolutnie nie świadczy, bo w ciąży na tym etapie nic z piersi nie leci[emoji23]

Mleko w ciąży tworzy się grubo później. Ale wyciek może być bez ciąży. Trzeba zbadać prolaktyne jak okresu nie będzie a nie ciąże sobie wmawiać. Poczytaj o podstawach cyklu miesiaczkowego.

Dziewczyno, pomimo ze duzo kobitek tutaj napisało Ci ze NIE jesteś w ciąży, to Ty nadal brniesz w domysły że w tej ciąży mozesz być. Na jakiej podstawie? Ze Ci coś z piersi poleciało? Ze masz na dziś termin okresu a go nie ma? Zaraz zaczniesz sobie wkręcać ze czujesz bulgotanie w brzuchu świadczące o tym ze pewnie dziecko się rusza...skończ to nakręcanie bo już świrujesz[emoji106]

reklama
Jestem zazeonowana,że kobieta w wieku 29 lat, która myśli o dziecku jest tak niedoedukowana.. Ja rozumiem stres,strach,ale to trzeba mieć trzeźwy rozum i jeśli 10 osób pisze Ci,że jest coś niemożliwe i badania również to wskazują to powinnaś to zrozumieć,a jeśli tak bardzo chcesz mieć dziecka to czas się wziąć za naukę i działać. W ciążę nie zachodzi się tak łatwo. Nie ma osoby, która wiedziała by wszystko,ale podstawy powinien znać każdy.

Do góry