reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okres,beta ujemna a ciąża

Dziewczyno mówisz o stosunku z kwietnia, mamy czerwiec. Jeśli byłabyś w ciazy wynik już byłby pozytywny. Masz czarno na białym,że nie jesteś w ciazy. Wynik testu negatywny,a druga beta nawet nie urosła, po drugie jest poniżej 5 co wyklucza ciążę.
no niby tak alw takich przypadków niema??

reklama
Dziewczyno mówisz o stosunku z kwietnia, mamy czerwiec. Jeśli byłabyś w ciazy wynik już byłby pozytywny. Masz czarno na białym,że nie jesteś w ciazy. Wynik testu negatywny,a druga beta nawet nie urosła, po drugie jest poniżej 5 co wyklucza ciążę.

No Oki w poniedziałek mam dzień wolny zastanawiam się czy nie iść do poradni ginekologicznej żeby mnie jakoś wcisneli do jakiegoś ginekloga

Ale przecież Tobie nie spóźnia się jeszcze okres. Poczekaj kilka dni bo może przyjdzie, jak będziesz sobie wkręcać to pewnie szybko nie dostaniesz..
No Oki w poniedziałek mam dzień wolny zastanawiam się czy nie iść do poradni ginekologicznej żeby mnie jakoś wcisneli do jakiegoś ginekloga

reklama
Do góry