reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okres,beta ujemna a ciąża

Albo powie ze ciazy JESZCZE nie widac i zeby przyszla za 7 dni. I sie bedzie kolrjne 7 dni nakrecac, bo lekarz nie wykluczył [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23]

Dokładnie. Przecież ona WIE ŻE JEST W CIĄŻY. Będzie tak maltretować lekarza, ze ten na odczepne jej powie, ze ciąży JESZCZE nie widać, a nie ze jej NIE MA[emoji85]

reklama
Wiecie co, dla mnie to jest straszne i jeśli dziewczyna nie potrafi sobie z tym poradzić, ja poszłabym do psychologa bo może być gorzej..
Dokładnie. Przecież ona WIE ŻE JEST W CIĄŻY. Będzie tak maltretować lekarza, ze ten na odczepne jej powie, ze ciąży JESZCZE nie widać, a nie ze jej NIE MA[emoji85]

Test mógłby jeszcze nie pokazać, ale beta już by pokazała na 100%. Po drugie podwyższony poziom bety A brak ciąży może również wiązać się z chorobą jajników lub tarczycy.

Jak już będę po wizycie to napiszę Wam i zobaczymy kto miał rację wiem ze jak była w ciąży z synkiem to test pokazał słaba kreskę ale była 2 slaba

Wiecie co, dla mnie to jest straszne i jeśli dziewczyna nie potrafi sobie z tym poradzić, ja poszłabym do psychologa bo może być gorzej..

Ja myśle, ze osoba, która się tak zachowuje, ma ogólnie problemy, nie tylko we wkręcaniu sobie ciąży i niezależnie od wszystkiego powinna być pod kontrola psychologa.

Szczerze mówiąc to ja Ci współczuję. Też pragnę ciąży, też się potrafię czasami nakręcić, ale na Boga nigdy nie wmówilam sobie czegoś, czego nie ma! Masz czarno na bialym że nie jesteś w ciąży, a pomimo to ciągle piszesz że to może być ciąża[emoji87][emoji86][emoji85]
No ręce opadają po same kolana.

reklama
Do góry