reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okres,beta ujemna a ciąża

reklama
Mówiłaś,że jeden i uwazaliscie. To ja już nie rozumiem. Po drugie w kwietniu nie mogłaś zaakceptować,że ciazy nie ma,a teraz twierdzisz,ze z maja już by pokazało. Dziewczyno ciazy nie ma.
AAAA no rozumiem ale miałam też stosunki w maju ale to myślę że już po takim czasie beta by raczej wykazała cos

No Oki w poniedziałek mam dzień wolny zastanawiam się czy nie iść do poradni ginekologicznej żeby mnie jakoś wcisneli do jakiegoś ginekloga

A po co chcesz iść do poradni? Jeśli beta jest niska to lekarz tym bardziej nic nie zobaczy ;) zreszta serio, nie ma co zobaczyć.
Obecność podniesionej bety świadczy o ciąży. Jeśli beta jest poniżej 5 świadczy o tym, ze ciąży nie ma, nawet jeśli była. Nie ma i tyle, nie ma innej opcji. A okres Ci się spóźnia prawdopodobnie od stresu.

A po co chcesz iść do poradni? Jeśli beta jest niska to lekarz tym bardziej nic nie zobaczy ;) zreszta serio, nie ma co zobaczyć.
Obecność podniesionej bety świadczy o ciąży. Jeśli beta jest poniżej 5 świadczy o tym, ze ciąży nie ma, nawet jeśli była. Nie ma i tyle, nie ma innej opcji. A okres Ci się spóźnia prawdopodobnie od stresu.

chce zrobic usg dopochwowe..

reklama
To,że nie masz okresu to nie oznacza od razu ciążę. Ile masz lat,że nie wiesz o takich rzeczach? Do tygodnia może normalnie spóźnia się okres. Twój cykl z różnych powodów mógł się przesunąć i być może dlatego go nie masz. Jeśli po takim czasie nadal to nie będzie wtedy bym wybrała się do lekarza, możliwe,że dostaniesz tabletki na wywołanie okresu.
no powiem mu jaka jest sprawa że okres mi się spóŹnia a testy wychodzą ujemne

Do góry