Jestem pewna że to ciąża majowa, a pierwsza bete robilam 3 dni przed dniem spodziewanej miesiączki w 28dc A cykle mam 32 dniowe
jaka ciąża majowa??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem pewna że to ciąża majowa, a pierwsza bete robilam 3 dni przed dniem spodziewanej miesiączki w 28dc A cykle mam 32 dniowe
Że zaszlam w maju [emoji16] dlatego twoja kwietniowa nie ma racji bytu [emoji6]jaka ciąża majowa??
Że zaszlam w maju [emoji16] dlatego twoja kwietniowa nie ma racji bytu [emoji6]
AAAA no rozumiem ale miałam też stosunki w maju ale to myślę że już po takim czasie beta by raczej wykazała cos
No Oki w poniedziałek mam dzień wolny zastanawiam się czy nie iść do poradni ginekologicznej żeby mnie jakoś wcisneli do jakiegoś ginekloga
A po co chcesz iść do poradni? Jeśli beta jest niska to lekarz tym bardziej nic nie zobaczy zreszta serio, nie ma co zobaczyć.
Obecność podniesionej bety świadczy o ciąży. Jeśli beta jest poniżej 5 świadczy o tym, ze ciąży nie ma, nawet jeśli była. Nie ma i tyle, nie ma innej opcji. A okres Ci się spóźnia prawdopodobnie od stresu.
chce zrobic usg dopochwowe..
A po co? Jeśli chcesz zrobić badania profilaktyczne, to lekarz sam zadecyduje, co zrobi
Spóźnia się pewnie bo się stresujesz i nakrecasz.no powiem mu jaka jest sprawa że okres mi się spóŹnia a testy wychodzą ujemne
no powiem mu jaka jest sprawa że okres mi się spóŹnia a testy wychodzą ujemne