reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okres,beta ujemna a ciąża

Zakładam, ze siedzisz przed komputerem czy przed telefonem i po prostu ciśniesz z nas bekę, bo to nie może być prawda.

Nie, nie jesteś w ciąży. Czy chcesz, czy nie, nie jesteś w tej ciąży. Badania mówią wszystko, a to ze Ty nie chcesz w to wierzyć, nie sprawi, ze nagle w ciąży będziesz[emoji23]

Natomiast zgadzam się, ze musisz iść do ginekologa, skoro leci Ci płyn z piersi. Świadczyć to może o problemach hormonalnych albo nawet o nowotworze.

O ciąży absolutnie nie świadczy, bo w ciąży na tym etapie nic z piersi nie leci[emoji23]

Nie cisne tylko leżę i jestem skolowana...Pytalam się dzis lekarza 1 czy zna przypadki gdzie beta była ujemna a kobieta w ciąży to mówi ze zna

reklama
Nie cisne tylko leżę i jestem skolowana...Pytalam się dzis lekarza 1 czy zna przypadki gdzie beta była ujemna a kobieta w ciąży to mówi ze zna
Nie ma takich przypadkow, KOBIETO! Jajeczko generuje HORMONY dzieki ktorym organizm zaczyna produkowac w zwiekszonej ilosci progesteron ktory umozliwia utrzymanie sie ciazy. Brak tego hormonu oznacza, ze ciaza NIE ISTNIEJE!

Jezeli dwie bety robione praktycznie w terminie okresu pokazały ze tej ciąży nie ma, to znaczy ze jej nie ma! Nawet jezeli bylaby to wczesna ciąża, to beta by już wyszla. A u Ciebie ewidentnie to NIE ciąża.

Może niech pójdzie na to usg, może wtedy zrozumie,że nie jest w ciazy. I jeśli lekarz tak Ci doradził to ja bym zmieniła lekarza na twoim miejscu...
Nie ma takich przypadkow, KOBIETO! Jajeczko generuje HORMONY dzieki ktorym organizm zaczyna produkowac w zwiekszonej ilosci progesteron ktory umozliwia utrzymanie sie ciazy. Brak tego hormonu oznacza, ze ciaza NIE ISTNIEJE!

Albo powie ze ciazy JESZCZE nie widac i zeby przyszla za 7 dni. I sie bedzie kolrjne 7 dni nakrecac, bo lekarz nie wykluczył [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23]
Może niech pójdzie na to usg, może wtedy zrozumie,że nie jest w ciazy. I jeśli lekarz tak Ci doradził to ja bym zmieniła lekarza na twoim miejscu...

reklama
Do góry