reklama
G
gosc19
Gość
Czytam i nie wierzę [emoji2356]
Dzoana88
Fanka BB :)
Jak miałam 19 lat, dostalam się na studia dopiero co, i myslalam że jestem w ciąży (A wcale w niej nie byłam), to nie byl najlepszy czas na ciaze, ze stresu 10 dni spoznial mi sie okres, testy były negatywne, dopiero po wizycie u ginekologa który powiedział mi że żadnej ciąży nie ma na drugi dzień dostalam okres. Duzo siedzi w głowie A organizm lubi platac nam figle.a do ilu może się okres spóźnia??
Nie fisiuj juz bo nie jesteś w ciąży, a potrafisz zadać tyle różnych dziwnych pytań że aż niedowierzam [emoji16][emoji16]
Jak miałam 19 lat, dostalam się na studia dopiero co, i myslalam że jestem w ciąży (A wcale w niej nie byłam), to nie byl najlepszy czas na ciaze, ze stresu 10 dni spoznial mi sie okres, testy były negatywne, dopiero po wizycie u ginekologa który powiedział mi że żadnej ciąży nie ma na drugi dzień dostalam okres. Duzo siedzi w głowie A organizm lubi platac nam figle.
Nie fisiuj juz bo nie jesteś w ciąży, a potrafisz zadać tyle różnych dziwnych pytań że aż niedowierzam [emoji16][emoji16]
No Oki przystępuje może na dniach przyjdzie
Angela_Andzia
Nawet gdyby okres nie przyszedł to znaczy,że nie jesteś w ciazy, jedynie może być coś w organizmie. Bo gdybyś była to beta by już urosła.
No Oki przystępuje może na dniach przyjdzie
Nawet gdyby okres nie przyszedł to znaczy,że nie jesteś w ciazy, jedynie może być coś w organizmie. Bo gdybyś była to beta by już urosła.
No zobaczymy jak będzie ale zawsze miałam praktycznie jak w zegarku
Angela_Andzia
Ciazy nie będzie na 100%..
No zobaczymy jak będzie ale zawsze miałam praktycznie jak w zegarku
a nieslyszlas o takich przypadkach gdzie beta wyszlwyszła ujemna po terminie miesiączki a kobieta była w ciąży??Ciazy nie będzie na 100%..
Angela_Andzia
A Ty nie słyszałaś,że im bardziej sobie wkręcasz tym gorzej dla Ciebie??
a nieslyszlas o takich przypadkach gdzie beta wyszlwyszła ujemna po terminie miesiączki a kobieta była w ciąży??
reklama
A Ty nie słyszałaś,że im bardziej sobie wkręcasz tym gorzej dla Ciebie??
no niby tak alw takich przypadków niema??