reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękuję :) Aż buraka puściłam ;)
Zdjęcia zrobił mój Arturek :) On zajmuje się fotografią i czasem pstryka mi takie fotki. Kiedys wrzucę linka z innych sesji ;)

Koniecznie, teraz to już jestem bardzo zaciekawiona. Wcale się nie dziwię, że pstryka Ci takie zdjęcia. Po co szukać modelki jak w domciu ma się taką laseczkę.

To, ze Kosmi ma ten sam termin co ja - to wiem :D Natomiast to, ze Zuczka ukochany nosi to samo imie co ja - nie wiedzialam :)) Smieszny i mily zbieg okolicznosci. Ja tylko czekam az kumpela odda mi aparacik to od razu zamieszczam swoj brzusio :)) Zuczku - slicznie wygladasz :)))

Ale gafa... oczywiscie chodzilo o imie ukochanego Zuczka i mojego ukochanego. O czym ja dzis mysle...? :p

Żuczku mogę zadać intymne pytanie?

Czy też masz pieprzyk między cycuszkami?Bo tak mi się wydaje gdy podziwiam Twój brzusio.
Bo ja mam w tym miejscu taki dość spory, lekarze namaiwali mnie do jego usunięcia, ale jakoś wyszło, ze jeszcze go mam, narazie nic sie z nim nie dzieje.

Najlepsze są te nasze pępki, wielkie i śmieszne, no nie?

Lidijka, niom, tak jakoś wyszło, że mam pieprzyk pod prawym cycuszkiem :D Ale on nie jest taki spory... Poza tym jest taki płaściutki. I nikt mi nie mówił o jego usunięciu. Miałam robione nawet 3 razy USG piersi i nikt nie zwrócił na niego szczególnej uwagi.
A pępek to powolutku wyłazi. Chciałabym, żeby mi nie wywaliło go na zewnątrz... No ale jak już wyjdzie, to sobie jakoś z tym poradzę :)

No widzisz Żuczku a ja mam wypukły prawie na środeczku, miedzy cycuszkami. Zawsze mówiłam,ze to mój znak piękności.A z pępusiem to zobaczymy jak to się skończy, u mnie już wieczorkami jest taki guziczek, normalnie wygląda jak przycisk, po którego naciśnieciu coś albo ktoś wyskoczy,hi,hi!
Uściski!

reklama
Hihi, a ja codziennie tylko patrzę jak daleko wyskoczył ten mój pępusio. Ciągle jest w środku ;)
A pieprzyki sa faaajne :) Mam ich kilka i niektóre w dość "ciekawych" miejscach, hihihi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry