reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przzynać się, która ma większy?
::)
Dzięki Idzia! Dzięki Twojej pomocy i pomocy mojego mężusia udało się, pozdrowionka!

Lidia, masz ogromny brzusio!!!!
No, cóż, dopiero jak oglądam sobie inne to widzę, że mój też jest już spory. W ubranku to już się nie wyprę ciąży. Ale to nic mąż twierdzi, że teraz to nawet jestem bardziej sexy. Dobre....

A widzicie, ostrzegalam ze brzusio moze nie zmieścić sie w obiektywie.
Mój maż też podziwia brzusio, tym bardziej, że w jego rodzinie nie bylo malych dzieci, więc to dla niego nowość. Wczoraj wyraził chęć naoliwiania mojego brzusia po kąpieli.Oboje cieszymy się tą ciązą i czekamy na male Dzióbulątko.
Pozdrowionka!

No to wysyłam zdjątka mojego brzusia (18 tydzień).

W ubranku:
b2.jpg

I bez:
b1.jpg

Wow! Śliczny brzusio!W ubranku nie wyglądał na taki duży.Jest duży, aż mi się dzidzia poruszyła, chyba bije brawo:) Ależ ono szaleje dzisiaj:)

reklama
Żuczku, śliczna z Ciebie kobieta, brzusio rzeczywiście w negliżu jest spoooory! A swoją drogą to ciekawa jestem kto zrobił takie piękne intymne zdjęcie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry