reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie Żuczku, jesteś bardzo szczuplutka!
Mój brzusio to się chyba na zdjęciu nie zmieści:)

reklama
Z ciekawości znów zmierzyłam się w pasie. I nie mogę uwierzyć - od wtorku doszło mi 2 cm!! Chyba malec wstawia sobie mebelki do swojej willi ;)

U mnie tez widac brzusiu :) Tylko ja podobno cała zgrubiałam....  fakt czuje sie jak balon  ;D Oj bedzie co robić po porodzie  ;D

Kosmi śliczny brzuś :)

Moj rodzice mówią, że w końcu wyglądam jak człowiek a wszystko przez te pare kilogramów :) a mojego misia ostatnio interesują tylko piersi ale mówi, że brzuszek też wygląda sexownie - spróbowałby powiedzieć co innego ;)

Śliczny brzusio! U mnie tez juz podobny a nawet ciut wiekszy, ale jestem tydzien do przodu od Ciebie Kosmi.

Śliczny brzuszek!!! :) Mój wygląda poprostu bardziej grubo niz zwykle :-[ A przytyłam dopiero 1 kg, w centymetrach też słabiutko... Wieczorem trochę bardziej mnie wypycha, mam nadzieję, że juz niedługo też będę miala taki ewidentnie ciążowy brzuch...

Ale Wam się śpieszy dziewczyny. Spokojnie, mamy jeszcze kilka miesięcy i jeszcze pożałujemy słoniowych rozmiarów. Pamiętam jak ciężko jest się przekręcić z boku na bok w ósmym misiącu. A tym razem już w tej chwili mam większy brzuch niż za pierwszym razem (takie brzuszysko miałam w siódmym miesiąu a nie w piątym). Babcia śmieje się, że niedługo będę się toczyć.

Słuchajcie! Kto jest administratorem naszego forum?Chciałam załączyć fotkę brzusia i po nieudanych próbach mam pełen katalog załączników, piszą, że mam się skontaktować z administratorem, czyli z kim?Wiecie coś na ten temat?

reklama
lidijka - ja tez mialam problemy z zalaczeniem zdjec ze strony bb forum (podczas pisania posta jest taka opcja - pewnie tez z niej korzystasz :( )
dlatego sprobowalam innego sposobyu; sa takie strony na necie ktore sluza do wklejania zdjec - tam podajesz gdzie jest zdjecie na kompie a w zamian dostajesz adres internetowy ktory wklejasz do posta; moze to ci pomoze ? zaraz poszukam tych stron :)
cos znalazlam :

http://imageshack.us/

jak nie dasz rady to daj znac - wytlumacze krok po kroku co zrobic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry