reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Żeby wstać z łóżka muszę przekręcić się na bok. Właśnie dzidzia się uspokoiła. Ostatnio prawie cały czas kopie. Ruchy odczuwam już 3-4 palce nad pępkiem (dość wysoko). Brzuch mam już tak duży, że mogę sobie postawić na nim kubek z piciem (może jeszcze nie do końca, ale już niedługo - na święta napewno mi się uda).

Chciałam Wam powiedzieć dziewczyny, że nasze dzidzie rosną już w tej chwili ok. 300-400 gram tygodniowo co niestety zauważyłam juz po swojej wadze.

reklama
Irlandio ale masz fajną "kuleczkę"! Mój brzuszek niestety rozlewa się trochę na boki, a tak szczerze mówiąc to nie brzuszek tylko to co zjadam nadmiarowego :(

Asiu jesli twoja pani gin stwierdzi, że potzrebujesz zwolnienia to nie oponuj, bo wie co jest dla ciebie najważniejsze. A skoro czeka cię tak duzo pracy, to może być to nawet wskazane, bo sama nie powiesz sobie w odpowiednim momencie "dość".

No a ja dziś miałam pierwszy dowód, że brzuszek widać. Otóż PKP spłatało mi figla i wraz ze zmianą rozkładu jazdy skróciło składy. Koszmar, bo już na stacji początkowej ludzie muszą stać i to w wielkim ścisku. Dziś w ferworze walki o nieliczne miejsca jakiś gość na Dworcu Gdańskim przyłożył mi torbą i chciało mi się płakać. A tu zaraz w pociągu pewna młoda dziewczyna ustąpiła mi miejsca. Biorąc pod uwagę fakt, że zaczynam odczuwać kręgosłup byłam jej bardzo wdzięczna i zapomniałam o panu z torbą. A skoro już tak widać to może czas strzelić fotkę? :)

Magdalena25 ja tez bym była zła na tego od torby.
Zrobiłam sobie zdjęcia brzuszka ale sa jakies dziwne i zastanawiam sie czy wkleić.

pc1300044rf.jpg

to jest 23 tydzień i 3 dzien, zdjecie jest z 13 grudnia 2005 roku

reklama
nio dzieki za komplementy :) hihihihi
jeszcze wchodze w swoje jedne dzinsy biodrówki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry