reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już gdzies pisałam, że mój to chyba już widać nawet przez kurtkę bo ludzie w tramwajach mi miejsc ustępują.

reklama
Pewnie, że się ciesze ale czasami mi głupio zwłaszcza jak robią to takie panie koło 50-tki

ja uwazam ze w Warszawie to rzadkosc żeby starsza kobieta ustapiła miejsca

Dori śliczny brzuszek :) :) widać, że ciąża Ci służy wyglądasz kwitnąco, :) :) a mówią że jak sie jest w ciąży z dziewczynką to się wyglonda niekorzystnie.

a ja słyszałam ze kobieta w ciazy zawsze ładnieje, bez wzgledu czy chłopczy czy dziewczynka

Dori, śliczny brzuszek :) A z ciebie taka ładna mamusia :) Wyglądasz na szczęśliwą i jeszcze umiesz tak ładnie wyglądać. Ja na siebie patrzeć nie mogę :(
Idzia! Masz szczęście z tymi "nieciążowymi" spodniami, że w jakieś jeszcze się mieścisz. Ja już chyba od miesiąca chodzę tylko w ciążówkach, a w domu dres (tak się wytarl na tyłeczku, że zaraz wywietrznik mi się zrobi ;) )
Mi nikt jeszcze miejsca w metrze, ani tramwaju nie ustąpił poza koleżankami, które wiedzą o ciąży, ale to chyba wina wielkich maskujących kurtek, bo raczej też mam spore brzuszysko.

Dori super brzuszek. Widzę, że nasze brzuszki są podobnych rozmiarów... no może ja mam ciutkę większy - ale bardzo podobny.
I dołanczam się do opinii, że świetnie wyglądasz!! Jednak wbrek opiniom widać, że w ciąży też można świetnie wyglądać i dobrze się czuć ze swoim brzusiem.

reklama
wpadlam do was obejrzec brzuszki, bo bede brac slub mniej wiecej z takim brzuszkiem jak wasze wiec chcialam zobaczyc jak taki dwudziestoparo tygodniowy wyglada :laugh:
Dori ma sliczny :D
sukienke mam zaprojektowana przyszlosciowa i tylko mnie ciekawi czy duzo "urosne" do konca stycznia.
teraz to tak zalezy jak sie ubiore, ale czasem ludzie zauwazaja ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry