- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
to powinnaś się Dori cieszyc że ktoś Ci miejsca ustępuje.Ja jak założe płaszczyk to chyba nic nie widać.I musze nie raz w tramwaju stać
Rybcia_21
Dori nie ma czym się przejmować te właśnie starsze panie rozumieją nas jak jest nam ciężko stać podczas jazdy autobusem czy tramwajem
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dori, śliczny brzuszek A z ciebie taka ładna mamusia Wyglądasz na szczęśliwą i jeszcze umiesz tak ładnie wyglądać. Ja na siebie patrzeć nie mogę
Idzia! Masz szczęście z tymi "nieciążowymi" spodniami, że w jakieś jeszcze się mieścisz. Ja już chyba od miesiąca chodzę tylko w ciążówkach, a w domu dres (tak się wytarl na tyłeczku, że zaraz wywietrznik mi się zrobi )
Mi nikt jeszcze miejsca w metrze, ani tramwaju nie ustąpił poza koleżankami, które wiedzą o ciąży, ale to chyba wina wielkich maskujących kurtek, bo raczej też mam spore brzuszysko.
Idzia! Masz szczęście z tymi "nieciążowymi" spodniami, że w jakieś jeszcze się mieścisz. Ja już chyba od miesiąca chodzę tylko w ciążówkach, a w domu dres (tak się wytarl na tyłeczku, że zaraz wywietrznik mi się zrobi )
Mi nikt jeszcze miejsca w metrze, ani tramwaju nie ustąpił poza koleżankami, które wiedzą o ciąży, ale to chyba wina wielkich maskujących kurtek, bo raczej też mam spore brzuszysko.
Magdaleona
Dori super brzuszek. Widzę, że nasze brzuszki są podobnych rozmiarów... no może ja mam ciutkę większy - ale bardzo podobny.
I dołanczam się do opinii, że świetnie wyglądasz!! Jednak wbrek opiniom widać, że w ciąży też można świetnie wyglądać i dobrze się czuć ze swoim brzusiem.
I dołanczam się do opinii, że świetnie wyglądasz!! Jednak wbrek opiniom widać, że w ciąży też można świetnie wyglądać i dobrze się czuć ze swoim brzusiem.
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wpadlam do was obejrzec brzuszki, bo bede brac slub mniej wiecej z takim brzuszkiem jak wasze wiec chcialam zobaczyc jak taki dwudziestoparo tygodniowy wyglada :laugh:
Dori ma sliczny
sukienke mam zaprojektowana przyszlosciowa i tylko mnie ciekawi czy duzo "urosne" do konca stycznia.
teraz to tak zalezy jak sie ubiore, ale czasem ludzie zauwazaja ;D
Dori ma sliczny
sukienke mam zaprojektowana przyszlosciowa i tylko mnie ciekawi czy duzo "urosne" do konca stycznia.
teraz to tak zalezy jak sie ubiore, ale czasem ludzie zauwazaja ;D
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: