reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spodnie na gumkę z guziczkami do regulacji to dobry pomysł. To nic ze sie marszczy, teraz i tak chodze w polarach.

reklama
Moje obie pary ciężarówek są z takim elastycznym pasem, a na samej górze jest dodatkowo wszyta gumka (jak kiedyś w majtkach hehehe) tj o tyle właśnie fajne, że moge chodzić we wszystkich moich sweterkach i nie przeszkadza jak są troche przykrótkie :)
Jutro jade do mojego Tygryska - strasznie się stęskniłam ::) - ciekawe czy dalej będzie mówił, że brzuszek jest sexy ;) Także na forum moge być troche mniej aktywna, chodź tam oczywiście mam dostęp do netu, to siedzenie przy kompie chodźby chwilke to strszna strata czasu ;D

Takie potki na brzuszek to super sprawa i rzeczywiście nie musze się martiwć, że sweterek za krótki! Mam takie same jak magdalena25! Kupiłam w "9 Miesięcy" za 99zł. Mi się nic nie marszczy bo balonik juz całkiem spory. Wy tez juz macie kłopoty z zakładaniem skarpetek czy tylko ja się hipopotamica zrobiłam? (Przed ciążą ważyłam 69kg a teraz - wstyd przyznać - 76kg, rasowa hipoptamka albo wieloryb!) ;D

ja nie mam problemow z zakładaniem skarpetek i pewnie nie bede miala jak w pierwszej ciazy, wszystko to przez mały brzuszek. Ja nie powiem ile waze bo powiecie ze jestem anorektyczką :-)

Oj ze skarpetkami to dla mnie już zaczyna się problem zwłaszcze że lubię chodzić po domu w takich ciepłych podkolanówkach a brzuszek już skutecznie przeszkadza w ich nałożeniu.

kiedys siostra mi opowiadala ze miala kłopoty z wiazaniem butów, ciesze sie ze ja tak nie mam. Jeszcze nie czuje sie nawet ociężała

a ja duza nie jestem jeszzce ale by buty zawiazac musze gdzies usiasc bo ciezko mi - a noca to mam problem przewrocic sie z boku na bok i tak mi jest nie wygodnie ze szok!

A ja ledwo zakładam skarpetki i buty... aż wstyd się przyznać, ale za jakieś 2 tygodnie będę musiała męża prosić o pomoc w ubieraniu.

ja na szczeswcie nie mam takich problemow :) ale kto wie co bedzie za kilka tygodni ?
w I ciazy nie bylo tak zle ;)

reklama
Mnie się źle zakłada wszystko na prawą nogę, ale to dlatego, że nie umiem ustac na lewej z bólu
Acha i schylać się mogę - gorzej z wyprostowaniem :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry