- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje obie pary ciężarówek są z takim elastycznym pasem, a na samej górze jest dodatkowo wszyta gumka (jak kiedyś w majtkach hehehe) tj o tyle właśnie fajne, że moge chodzić we wszystkich moich sweterkach i nie przeszkadza jak są troche przykrótkie
Jutro jade do mojego Tygryska - strasznie się stęskniłam : - ciekawe czy dalej będzie mówił, że brzuszek jest sexy Także na forum moge być troche mniej aktywna, chodź tam oczywiście mam dostęp do netu, to siedzenie przy kompie chodźby chwilke to strszna strata czasu ;D
Jutro jade do mojego Tygryska - strasznie się stęskniłam : - ciekawe czy dalej będzie mówił, że brzuszek jest sexy Także na forum moge być troche mniej aktywna, chodź tam oczywiście mam dostęp do netu, to siedzenie przy kompie chodźby chwilke to strszna strata czasu ;D
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Takie potki na brzuszek to super sprawa i rzeczywiście nie musze się martiwć, że sweterek za krótki! Mam takie same jak magdalena25! Kupiłam w "9 Miesięcy" za 99zł. Mi się nic nie marszczy bo balonik juz całkiem spory. Wy tez juz macie kłopoty z zakładaniem skarpetek czy tylko ja się hipopotamica zrobiłam? (Przed ciążą ważyłam 69kg a teraz - wstyd przyznać - 76kg, rasowa hipoptamka albo wieloryb!) ;D
czarownica
Fanka BB :)
a ja duza nie jestem jeszzce ale by buty zawiazac musze gdzies usiasc bo ciezko mi - a noca to mam problem przewrocic sie z boku na bok i tak mi jest nie wygodnie ze szok!
Magdaleona
Fanka BB :)
A ja ledwo zakładam skarpetki i buty... aż wstyd się przyznać, ale za jakieś 2 tygodnie będę musiała męża prosić o pomoc w ubieraniu.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: