reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiecie u mnie ze skarpetkami ok. ale zauwazylam inna dolegliwosc..mianowicie moj brzuszek powoduje bledne odczyty na wadze :D pewnie tez tak macie jak staje na wage to gdy popatrze w dol, przez brzuszek nie widze skali..wiec musze sie lekko przechylic ku przodowi co powoduje przesuniecie ciezaru ciala....a to moje panie jest bezposrednia przyczyna przesuniecia wskazowki w prawo no i oczywiscie zawyzonej wagi :laugh: wlasnie jestem po porannym wazeniu i nie wiem jak wy ale ja sie w/w wersji trzymam ;)

reklama
Ale mnie się podoba! Anek@ a czy masz podobna teorię dotycząca wagi ale bez brzucha? Bo czy z brzuszkiem czy bez moja wskazówka na wadze zawsze jest poarę kilo za daleko! ;)

Aż poszałam z ciekawości się zmierzyć! U mnie to ok. 20 cm przybyło. W talii zawsze byłam osa ale biodra... ;D To był mój powód do "dumy". Przed ciążą było ok. 68cm a teraz jest nie całe 88cm. Chociaż musicie przyznać, że ze znalezieniem talii u ciężarnej jest trochę kłopot.
A tak wogóle to dziś wybieram się do bratanka na Mikołajki więc porozmawiam z bratem to może pożyczy mi aparat to dumnie zaprezentuję moje dokonania w okolicach talii. I może pochwalę się sweterkiem, bo juz jeden zrobiłam?

Irlandio to Ty lubisz robic na drutach, do tego trzeba tyle cierpliwosci. Czekam na zdjecie sweterka.

Długie dni w szpitalu sprzyjaja takie twórczości i jeszcze jestem ogólnie znana na oddziale jako "pani od drutów i sweterków". Przynajmniej nie jestem tylko przypadkiem i nazwiskiem na tablicy w pokoju położnych. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kiedys próbowałam robic cos na drutach ale mi nie wychodzi, moja mama czasami cos tez próbuje robic.

reklama
ok mam za soba swoj pierwszy raz:) pierwszy raz w ciazy zmierzylam sie w pasie, a raczej tam gdzie zawsze mialam pas:) 83cm!!!az zaczelam sie smiac bo ostatni raz bylam mierzona w maju w salonie sukien slubnych tuz przed ostatnimi poprawkami wiec jakby nie bylo 7 miesiecy temu......i rezultat 18 cm do przodu(doslownie i w przenosni).HI HI a najlepsze jest to ze strasznie mnie to cieszy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry