reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A jak Wy się dziewczyny mierzycie? Tam gdzie zawsze była talia? Bo ja to mierzę brzunio w najszerszym miejscu, i pewnie dlatego mam tak srednio 15 cm więcej niż większość z Was

reklama
dori nasze brzuszki się różnią kształtem, może narazie tego jeszcze nie widać. Mój jak się mu przyglądam po kąpieli wygląda jak zarys piłki do koszykówki (już całkiem pokaźny zarys hihihi) i najwięcej cm jest tam gdzie kiedyś była talia :)

Dori ja mierze swój brzusio tak jak Kosmi tam gdzie kiedyś była talia i na dzisiejszy dzień mierze już 88cm.A przed ciążą miałam 68do 72cm 8).Mój brat stwierdził wczoraj że mam więcej w pasie niż on hihihihi

Macie rację dziewczyny. Mój brzuszek jest bardzo nisko i tak z ciekawości zmierzyłam talię no i jest 72 cm więc jest z 5 cm różnicy z tym co było przed ciążą, za to w brzuszku mam już 96 cm no i tu różnicę już widać.

Aż z ciekawości sama się zmierzyłam. W miejscu gdzie kiedyś była talia (fajne określenie, hihi) mam 76 cm, w najszerszym miejscu mam 82, czyli sporo do przodu. Ale zdziwiłam się wymiarami bioder, bo mam w biodrach 92 cm, czyli tyle ile przed ciążą...

Dori ja też zawsze się mierzę w najszerszym miejscu - a to raczej nie jest talia lecz poniżej. Mnie przyrost cieszy więc nic nie będę zaniżać i dalej będę kontynuować mierzenie tam gdzie mam najwięcej! ;)

Pierwsza odsłona mojego brzuszka. 24 tydzień
DSC00063.jpg

DSC00067.jpg

reklama
dori widze ze brzuszek układa Ci sie nisko, ale jest taki równy i miarowy, nie za duzy nie za mały, w sam raz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry