reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewach6 pisze:
ja mam leciutko zaokrąglony brzuszek. jeszcze chodze w swoich dzinsach, ale sa to biodrówki :) jak na połowę ciązy brzuch mam malutki

to tak jak ja mam maly brzuszek - podobnie jak w pierwszej ciazy i 1,5 kg na plusie na dzien dzisiejszy :) gdzies tu na watku powinny byc moje niedawne zdjecia :) ale ze nie nosze spodni biodrowek - to kupisla sobie ostatnio juz spodenkli ciazowe i chodze w nich - bo wygodniej :)
teraz jeszcze jestem mna zwolnuieniu ale zastanawiam sie co nalozyc w poniedzialek do pracy :)

reklama
a ja mam już brzuszek :D i też chodze w biodrówkach tylko musze je rozpinać jak siadam :) żeby dzidzi nie ugniatały... poza tym kupiłam sobie spodnie ciążowe w h&m i jestem strasznie z nich zadowolona, te paski na brzuch to rewelacyjna sprawa na zime - co na siebie nie włożysz plecki masz zawsze przykryte, dzięki temu moge nosić przedciążowe sweterki - są troszke przykrótkie ale przy tym pasku to nie przeszkadza.
A wogóle to się wam pochwale, że byłam mądra i na siedząco się mierzyłam, więc mi troche więcej wychodziło - leń ;)

U mnie przez ten miesiąc duuużo się zmieniło. Brzuch widać bardzo wyraźnie, choć podobno po twarzy, nie widać, że ważę coraz więcej (tyle dobrze). A chodzę (siedzę) już tylko w ciążówkach

ja tez chodze tylko w ciazowych z H&M:) i moich ciepelkich polarowych:)
ale ostatnio wpadlam na pomysl ze z takie jenasow starawych ale ladnych zrobie sobie ciazaowe!tzn kupie takie material na ten wygodny elastyczny pas i dam by mi krawcowa zrobila na wzor tych z H&M i mysle ze bedzie ladnie - a i troche zaoszzcedze i kupie za to dzidzi cos:)

hmmm, właściwie to jest dobry pomysł. Można też rozpruć boki i tam wstawić materiał. Przecież jakieś stare jeansy się w szafie znajdą, a przynajmniej po domu można w nich chodzić :)

noooo pewnie ja mam zamiar zrobic z nich takie ladne bym do pracy mogla w nich chodzic:):):)

ja mialam kupic sobie takie niskie dresy ale na zime chyba to nie jest nalepszy pomysł bo plecki odkryte.
Mamuski napiszcie mi jakie ceny sa tych spodenek z szeroką gumą w pasie, prosze.

ja niestety nie moge chodzic w dzinsach - obcieraja mnie za brdzo o od razu jakies zakazenie gotowe :(
a jezeli chodzi o spodnie cizazowe to ja kupilam firmy kathma za 129zl/szt;
ogladalam tez w h&m - ale jakos byl b. maly wybor - cen tez nie pamietam;

ja mam ogrodniczki ale nie lubie w nich chodzic, w dresach tez tak srednio
dzinsy mi najbardziej odpowiadaja ale przeciez nie bede specjalnie kupowac spodni na kilka razy

reklama
Ja też chodzę już tylko w ciążówkach bo tak najwygodniej. Kupiłam dzinsy i długą spudnice sztruksową z elastycznymi pasami, nie firmówki ale za to tanie spodnie 75 zł a spudnica 64

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry