- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Nie wiem czy mi sie uda wkleić fotke mojego brzusia
ta fotka była robiona w 16 TC
ta fotka była robiona w 16 TC
Rybcia_21
hura duało mi się wkleić fotke mojego brzusia :laugh:
Magdaleona
Rybcia śliczny malutki brzuszek - ja to w 16 tyg miałam balon w porównaniu do ciebie.
Rybcia_21
troszke podrósł ale nie wiele.Jak mam założone spodnie i luźną bluzke to wcale go nie widać
czarownica
Rybcia_21 sliczniutki - ja wielkosc mam podobna
Rybcia_21
czarownica Ja teraz mam troszke większy,choć nie woiele większy :laugh:
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Rybcia_21 malutki faktycznie Dobrze się masz
Ewach6 ja sobie kupiłam sztruksy na niecałe 100zl w jakimś zwykłym sklepie z ciążową odzieżą - nic markowego. Były tez jeasny w różnych odcieniach. Polecam wysoki brzuszek (cieplutko i wygodnie) i gumkę z dziurkami co ok 2 cm wszytą z tyłu. Zapina się ją na guzik i mozna bardzo płynnie regulowac obwód spodenek. Jedyny minus, że się nadmiar marszczy z tyłu i krótkie bluzeczki niekoniecznie pasują. Ale ta pora roku nie sprzyja. Poza tym rosniemy i coraz mniej tego zmarszczonego materiału
Ewach6 ja sobie kupiłam sztruksy na niecałe 100zl w jakimś zwykłym sklepie z ciążową odzieżą - nic markowego. Były tez jeasny w różnych odcieniach. Polecam wysoki brzuszek (cieplutko i wygodnie) i gumkę z dziurkami co ok 2 cm wszytą z tyłu. Zapina się ją na guzik i mozna bardzo płynnie regulowac obwód spodenek. Jedyny minus, że się nadmiar marszczy z tyłu i krótkie bluzeczki niekoniecznie pasują. Ale ta pora roku nie sprzyja. Poza tym rosniemy i coraz mniej tego zmarszczonego materiału
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: