reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to na prawde tanio. W Warszawie w sklepach ciążowych sa takie ceny ze szok.
ja przewaznie siedze w domu bo opiekuje sie córeczką a pogoda jest mroźna. Jestem na wychowawczym wiec i do pracy nie musze miec odpowiednich ubran.

reklama
Nie wiem czy mi sie uda wkleić fotke mojego brzusia

imag00902oq.jpg

ta fotka była robiona w 16 TC

Rybcia śliczny malutki brzuszek - ja to w 16 tyg miałam balon w porównaniu do ciebie.

Rybcia fajny brzuszek, ja zostawilam kabelek od aparatu u siostry i musze poczekac, ale tez wkleje zdjecie brzuszka niedługo

reklama
Rybcia_21 malutki faktycznie :) Dobrze się masz :)
Ewach6 ja sobie kupiłam sztruksy na niecałe 100zl w jakimś zwykłym sklepie z ciążową odzieżą - nic markowego. Były tez jeasny w różnych odcieniach. Polecam wysoki brzuszek (cieplutko i wygodnie) i gumkę z dziurkami co ok 2 cm wszytą z tyłu. Zapina się ją na guzik i mozna bardzo płynnie regulowac obwód spodenek. Jedyny minus, że się nadmiar marszczy z tyłu i krótkie bluzeczki niekoniecznie pasują. Ale ta pora roku nie sprzyja. Poza tym rosniemy i coraz mniej tego zmarszczonego materiału :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry