reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dori ja tak jak Ty 97 cm a brzuszek baaaardzo widać!
Wszyscy myślą, że to 7-8 miesiąc. Ciekawe co wtedy będzie ;)

reklama
a co będzie w 9-ym? Ogólnie czuję się świetnie i nic mi nie dolega. po tym jak zaczęłam rozwieszać mokre ręczniki na kaloryferach (rada jednej z forumowiczek) śpię jak suseł i wstaję w nocy tylko raz (wcześniej zdarzało się i 5) . Jedynym problemem jest przekręcanie się na drugi bok. Nie wiem czemu ale czuję się w nocy tak ociężała, że sprawia mi to problem a czasem nawet ból. Dlatego zastanawiam się jak to bedzie później gdy brzusio już na dobre przybierze w obwodzie

:o u mnie jest 92cm o 4więcej niż 2tygodnie temu ::) brzuszku kochany nie rośnij w tym tępie bo się w nic na Sylwestra nie zmieszcze :-[ ;)

Nasze brzuszki mają różne obwody ale też ma znaczenie ile miały przed ciążą. Ja już nie pamiętam bo nie miałam zwyczaju mierzyć się przed ciążą ale chyba coś koło 72-78, więc około 20-25 cm mi przybyło.

ja co sie mierze to mi inaczej wychodzi, teraz jest mniejszy 87, już nie wiem od czego to zależy... przed ciążą miałam do 65 zimą kiedy sobie na więcej pozwalam :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry