reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękuje IDZia jesli mi się uda to będzie widać jak nie to poprosze o inne wskazówki od Ciebie na razie dzieki wielki,zmykam próbować wkleić fotke.

Rybcia - widze ze w podpisie masz adres - jezeli chcesz zeby bylo widoczne jako rysunek to dodaj przed adresem 'img' a za nim '/img' - tylko zamien ' na nawias kwadratowy [ lub ]

Jak widać udało mi się wstaewić moją fotke koło wypowiedzi,także podpis że to będzie chłopiec,ale nie wiem czy uda mi się wstawić fotke mojego brzusia

Czy Wy też macie uczucie jakby brzuch miała Wam zaraz pęknąć?? Ja czuje się jakbym miała wielki balon (wiem, że w stosunku do innych mam naprawde duży brzuszek) i do tego jest bardzo twardy!

ja mam leciutko zaokrąglony brzuszek. jeszcze chodze w swoich dzinsach, ale sa to biodrówki :) jak na połowę ciązy brzuch mam malutki

Witam

Ewach6 u mnie to podobnie jest jak u Ciebie brzuszek moj ma delikatne rysy okragłego ale malutko no i właśnie jak na 20 tdzen to mam bbrzuszek malutki tak jak ty czy to moze niepokoic ???

w perwszej ciazy tez mialam malutki brzuszek. w koncu ciazy jak załozyłam bluzę to brzucha nie bylo widac i nikt nie wiedzial ze jestem w ciazy chyba ze sie przyznałam. Gabrysia mimo małego brzuszka wazyła 3230 g. mialam mało wód plodowych i tyle. Jesli byłas na USG i lekarz powiedzial ze wszystko jest ok to nie masz obaw do niepokoju. Nie wszystkie mamy musza miec duze brzuszki.

reklama
Mój brzuszek jest już całkiem pokaźny ok 97 cm w najszerszym miejscu. Chyba już go widać bo wczoraj w tramwaju jedna pani ustąpiła mi miejsca (co mnie zdziwiło, nie była nastolatką).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry